Billede

FRI BIKESHOP

FRI Bikeshop - inventar til cykler der virker!

FRI Bikeshop (tidligere FRI Cykler) med tæt på 100 butikker i Danmark, har en målsætning om at være den største og bedste cykelforhandler kæde i Danmark.

Både set i forhold til produktsortiment og branding – men de har også et ønske om at være førende med optimale butiksindretninger og butiksløsninger.

PRIP Inventars sortiment kunne næsten opfylde alle de krav FRI Bikeshop havde til butiksopbygning. Men for at servicere kæden bedst muligt i forhold til deres behov, valgte vi at udvide sortimentet, således at vi kunne blive total leverandør af butiksinventar til cykler.

FRI kæden har succes, grundet alle de tiltag, der er lavet de sidste 2 år - herunder også nyt butikskoncept.

Vi ønsker alle FRI Bikeshop butikker en rigtig god cykelsæson!

Til denne indretning er så mange kvadratmeter væg som muligt udnyttet optimalt med både sorte og hvide rillepaneler. Der er så mange riller, at det giver FRI Bikeshop mulighed for at flytte rundt og konstant indrette butikken på ny, med alle vores shopfittings.

Her er der både indrettet med glashylder, hvide melaminhylder, fronthæng af forskellige typer, skohylder i akryl og minsandten om der ikke er blevet plads til en fladskærm, opsat med vores smarte fladskærms ophæng.

Vi er gode til smarte inventarløsninger hos PRIP Inventar, så vil du også have sparring til at få gjort noget ved din butik, så ring til os på 81102030 eller skriv på michael@prip-inventar.dk, så tager vi gerne dialogen.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede