Billede

FRI BIKESHOP | RANDERS

Hos Fri Bikeshop i Randers har Inventarbutik leveret inventar til en lys, overskuelig og eksponeringsvenlig butik.

PRIP Inventars indretningskonsulent, har på baggrund af inputs fra ejerne, designet og produceret tekniske tegninger af butikken, der passer præcis til kundesegmentet. Resultatet er en butik, der er dynamisk og nem at gennemskue. Hos PRIP Inventar er service og dynamiske løsninger I højsædet.

Det er også let at spore hos en af ejerne, der fortæller: 
“Forløbet med at skabe en ny butik, har faktisk været utroligt smertefrit. Fra første møde til vi havde noget at forholde os til, gik der ikke længe”.

Hun fortsætter;
“Det har også hjulpet os, at vi har kunne komme ned til PRIP Inventar, og se hvordan det forskellige inventar tog sig ud. Det var med til, at vi kunne få en fornemmelse af produkterne”.


Da ejeren blev spurgt, hvorfor de valgte at lave en totalrenovering, tog hun os med tilbage til en oplevelse hun havde haft under et kursus. På netop dette kursus, var de blevet bedt om at visualisere sig selv foran deres butik, og se gennem vinduerne med kundernes øjne. De skulle være realistiske. Det var netop her behovet opstod. De kunne nemlig straks se, at deres butik havde mistet pusten, og at den ikke fulgte med tiden. Det var på tide med noget nyt, og det skulle være nu.

Hun fortæller;
“Vores butik var ikke flot mere, og den fulgte ikke med tidens indretninger, men, det er den nu” og fortsætter stolt, “Nu har vi en flot butik, der lever op til kundernes forventninger, og en butik, som følger med tiden. Kort sagt, vi er virkelig stolte af vores nye butik”.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede