Udhængsskilte til væg

UDHÆNGSSKILTE I SMEDEJERN

Bliv set på lang afstand – vis dine kunder hvor du er med et flot galgeskilt i smedejern.

Find dit nye udhængsskilt til din fine butik her hos PRIP Inventar. Vi har flere virkelig smukke eksemplarer at vælge imellem.

Galgeskiltene har den fordel at de er synlige på lang afstand, hvad enten dine kunder kommer kørende i bil eller er til fods.

Alle vore udhængsskilte er i flot antikt udtryk, dog med respekt for vor skandinaviske minimalistiske udtryk. Skilte til muren er med smedejern krummelurer, enten med bagerkringle eller neutral logoplade og det hele er behandlet så det kan holde til det danske omskiftelige vejr.
Overfladebehandlingen er altid med varmgalvanisering og de sorte skilte til mur har ligeledes fået en sort slidstærk pulverlak ovenpå varmgalvaniseringen.

Velegnet til dig som f.eks. har et ønske om anderledes udtryk af skilte til butik, såsom bager, slagter, blomsterhandler, restauratør, grønthandler, frisør, bondegårdsferie eller noget helt andet.
Har du ønske om et skilt vi ikke har i sortiment, hører vi gerne fra dig. Vi vil så gerne have et godt og bredt sortiment indenfor butiksskilte.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Udhængsskilt - smedejern skilt til væg | Produktnummer: KS-29-G
    958,40 kr 1.198,00 kr
  2. Smedejernsskilt til væg med logoplade | Produktnummer: KS-29-B
    1.036,80 kr 1.296,00 kr
  3. Bagerskilt - udhængsskilt i smedejern Produktnummer: KS-28-B
    895,20 kr 1.119,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden