Antik smedejerns A-skilt

Antikskilte

Smedejernsskilte - når dine gadeskilte skal ose af nostalgi

Smedejernsskilte og rustikke skilte
Vi er selv ret stolte af vores gennemførte varmt galvaniserede og malede kvalitetsskilte til rigtig fornuftige priser. Tilsvarende fortovsskilt findes ikke billigere på andre danske webshops. Og så med 5 års garanti.

Det flotte antikke fortovsskilt med gammeldags udtryk har et rustikt look og leder tankerne hen til 'de gode gamle dage'.

Udtrykket af smedejernsskilte ser måske gammelt ud, men lad dig ikke snyde.
Det antikke udendørs butiksskilt er designet / redesignet i 2019 af vores egen arkitekt. Inspireret af Kaj Sommerlund, som for mange år siden kørte rundt i alle byer i Danmark og solgte hans helt egne designede skilte i smedejern.

Prip Inventar har haft Sommerlund skilte produkterne i en årerække, da vi overtog hans virksomhed tilbage til 2013. Tiden var kommet til at få set på designet og lave nogle billigere gadeskilte i smedejern med rustikt og antik udtryk, dog uden at gå på kompromis med skiltestativet.

Skilte er til alle typer butikker, til dig der har en Gårdbutik, Café, Frisør, Turistbutik, Hotel, Restaurant, Bager, slagter, Brugskunst, kaffebutik, blomsterbutik, eller blot vil skille dig ud i et ellers meget ensartet gadeskilte landskab.

Materialerne er i topkvalitet. Lavet hos en smedevirksomhed i Jylland, galvaniseret i Sønderjylland og pulvermalet samme sted. ISO certifiserede – naturligvis.
Den udendørs skiltestander er virkeligt et produkt der holder til al slags vejr, også langs de danske kyster.

Produktet er nyt og lavet så de kan holde til det danske vejr bl.a. med refleksfri frontplade til gadeskilte. Forpladen til skilt er i APET plastmateriale, hvorpå vi har monteret en magnetliste rundt på alle fire sider.
Derudover, så er plakatformatet standard til størrelse 70x50 cm papir indstik. Selv slagregn har svært ved at trænge ind.

Alle butiksskilte er pulverlaker i sort struktur, når de ikke står i rå varmtgalvaniseret stål.

Går du efter mere traditionelle skilte finder du disse her under vores kategori Gadeskilte - A-skilte.

Så find dit antikke gadeskilt her og hvis du mangler eller drømmer om et specifikt skilt i som ikke er i vores sortiment, så kontakt os på +45 8110 2030, måske kan vi hjælpe.

Dog skal der produceres 25 stk. jernskilte til butik hvis du ønsker dem i andre mål og andre farver. Ved miniumum 25 stk. kan vi også hjælpe med at påsætte logo. Logo filen skal blot komme i en EPS fil.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bagerskilt - A-skilt i smedejern med Produktnummer: KS-27-B
  1.592,00 kr 1.990,00 kr
 2. Smedejernsskilt - Gadeskilt - Antikskilt Produktnummer: KS-26-V
  1.463,20 kr 1.829,00 kr
 3. Gadeskilt - A skilt i smedejern uden top Produktnummer: KS-25-V
  1.303,20 kr 1.629,00 kr
 4. Antik Smedejernsskilt til butik | Produktnummer: KS-25-B
  1.595,20 kr 1.994,00 kr
 5. Butikskilt med krummelurer i smedejern | Produktnummer: KS-26-B
  1.597,60 kr 1.997,00 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden