Antikskilte

ANTIKKE SMEDEJERNSSKILTE

Nostalgisk vil nogen kalde vores fortovsskilte. Andre vil kalde dem eksklusive gadeskilte. Smedejerns A-skilt med antik udtryk.
5 års garanti, det står vi inde for og vi er stadig billigst på markedet.

Hos PRIP Inventar er finder du fortovsskilte i flot dansk fabrikeret smedejern, som er virkelig populære hos bagere, slagtere, caféer, barer, kroer, restauranter og gårdssalgsbutikker.

Der findes 2 farver af jernskilte til butik. Et galvaniseret gadeskilt, varmtgalvaniseret hedder det helt korrekt, ligesom den galvanisering du ser på vejskilte. Det holder i evigheder. Skruerne er i rustfrit stål.

Det andet skilt er først elgalvaniseret og efterfølgende har det klassiske smedejernsskilt fået en pulverlakering med det man i fagsprog kalder polyesterlak i sort struktur lak.

Alle skilte til fortovet leveres med 2 refleksfri plastplader, hvorpå der en monteret magnetisk tape. Du kan enten vælge at lade frontplader til skilte bliver hængende på skiltet og sætte en plakat ind i skiltet eller tage plastfrontpladen til gadeskiltet væk og skrive dit budskab direkte på skiltepladen.

En anden muligheder naturligvis også at håndskrive et budskab på udendørsskiltet, direkte på skiltepladen og efterfølgende beskytte det skrevne budskab med skilte frontpladen i slagfast plast.
Det kan være dit menukort eller dagens tilbud du sirligt skriver på de flotte nostalgi gadeskilte.

Om du ønsker et lidt lettere antikt look, eller et ren smedejernsskilt, har du muligheden for at vælge mellem de 2 mulige A-skilte. Det ene foldeud skilt uden topdekorationer, eller de lidt mere nostalgiske A-skilte med smedejernsdekoration i toppen.

Begge fortovsskilte er begge i ægte smedejern. Disse gadeskilte har plastforsider med magnettape, hvor du kan sætte flotte og farverige plakater bagved som stærkt blikfang. En fantastisk stationær reklamesøjle, og billig. Virker 24/7.

Det er rigtig fine skilte til butik, hvor du kan sende det signal der passer sammen med din øvrige indretning.

Skiltene der ligner et A fra siden, er udført i en rigtig god og slidstærk kvalitet og kan anvendes både indendørs og udendørs, hvor de fungerer som super effektive reklamesøjler og skaber en helt særlig atmosfære.
Selvom skilte til butik kan se tunge ud, er de faktisk lette at løfte rundt på. Du tager blot fat i de 2 øverste krummelurer på skiltet i smedejern.

Det andet skilt klapper du blot forsigtigt sammen og bærer ind om natten.
Andre af vores kunder binder også det robuste gadeskilt sammen med en jernkæde og låser det fast med et hegn eller huset. Det er jo også en mulighed for natlig opbevaring af reklameskiltet.

Alle skilte er varmgalvaniserede og de sorte skilte er lakeret med en slagfast og udendørs resistent pulverlak.

Er du mere til fjederskilte kan du se vort øvrige sortiment her under kategorien Gadeskilte med fjeder.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bagerskilt - A-skilt i smedejern med Produktnummer: KS-27-B
  1.592,00 kr 1.990,00 kr
 2. Smedejernsskilt - Gadeskilt - Antikskilt Produktnummer: KS-26-V
  1.463,20 kr 1.829,00 kr
 3. Gadeskilt - A skilt i smedejern uden top Produktnummer: KS-25-V
  1.303,20 kr 1.629,00 kr
 4. Antik Smedejernsskilt til butik | Produktnummer: KS-25-B
  1.595,20 kr 1.994,00 kr
 5. Butikskilt med krummelurer i smedejern | Produktnummer: KS-26-B
  1.597,60 kr 1.997,00 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden