Billede

KINNERUP HESTEARTIKLER

Kinnerup Heste-artikler / Travdiscount, er én af Danmarks største udbydere af ride udstyr til travsporten og hestesport generelt, ønskede hjælp til indretning af nye butikslokaler.

Opgaven lød på at lave en varieret butik, som kunne tilgodese den professionelle rytter såvel som ”ridepigen”, som godt kan lide at forkæle sin hest.

I løsningen blev der taget udgangspunkt i fleksible rillepaneler til væggene og gulvgondoler i forskellige størrelser. Alt sammen suppleret med et bredt udvalg af butikstilbehør.
Derudover er der blevet brugt salgsborde til alle produktnyhederne forskellige steder rundt i butikken.

Og en disk, der også er stor nok til produktpræsentation, er centralt placeret ved indgangen.

Korrekt butiksindretning lønner sig, selvom det inden man går i gang med opgaven, kan virke både uoverskueligt og dyrt. Men ofte kan en velovervejet butiksinvestering tjene sig selv hjem efter blot 12 måneder, som tilfældet var med Kinnerup Hesteartikler, fordi produkterne bliver præsenteret langt bedre og dermed giver et større salg.

Har du brug for input til din butiksindretning, så kontakt os endelig for professionel rådgivning - Ring til os på 81102030 eller mail til os på info@prip-inventar.dk

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede