Billede

KOP & KANDE | MIDDELFART

PRIP Inventar er lagerførende med professionelt butiks inventar

KOP & KANDE Middelfart har fået, lækker fin trimmet butik beliggende i hjertet af Middelfart. PRIP Inventar som er lagerførende og leveringsdygtige indenfor et stort udvalg af butiksinventar, har været med fra start. Sælgeren og indretningskonsulenten fra PRIP Inventar har i tæt samarbejde med butikkens bestyrere, indrettet butikken efter deres ønsker og behov.

Godt fra start
Kop & Kande Middelfarts ejere kommer fra Kop & Kande Fredericia hvor de begge har været ansat i 3 år.
”Vi startede med at mødes med konsulenten fra PRIP Inventar, i det tomme 180 m2 store lokale i Middelfart. Her fik vi en god snak omkring indretnings muligheder i lokalet”.
Kort tid efter mødet i butikslokalet, kom ejerne til møde hos PRIP Inventar i Horsens, hvor det første udkast på butikkens indretning og mulige inventarløsninger blev præsenteret.

Inspirationstur rundt i landet
”Vi havde en forestilling om, at vi ville have flest hylder og lidt rillepaneler, men så tog vi ud på inspirationstur, og fandt ud af at rillepaneler er meget fleksible og ser pæne ud. Kop & Kande i Skanderborg gjorde udslaget det er en utrolig flot butik. Vi var ligeledes forbi Kolding, Greve, Køge, Hellerup, Hadsund, Viborg, Farsø og Aars, hvor vi fik masser af idéer og inspiration”.

Unikke og smarte løsninger
PRIP Inventar hjalp ejerne igennem hele processen med at skabe unikke og smarte løsninger, der var tilpasset deres ønsker og behov. De havde bl.a. et stort ønske til diskens indretning. De ønskede den som de havde været vant til i Fredericia, at gavepapirsrullen var placeret på siden af disken og ikke i midten.
”Indretningskonsulenten hjalp os med en rigtig god løsning ved at tegne en bordplade på special mål, hvor der derved var plads til gavepapir løsningen på diskens ene side”.

Fleksible rillepaneler og hylder til tungere varer
Med et 180 m2 stort lokale kan det være udfordring at begrænse sig med vare udvalget. Men ved anvendelse af rillepaneler opnås en super fleksibilitet, da kroge og hylder kan placeres side om side og der kan opsættes f.eks. tre forskellige hylde bredder ved siden af hinanden, hvis det ønskes. I forbindelse med indretningen af butikken, opstod der et behov for hylder der kan bære ekstra tunge varer, såsom køkkenmaskiner og stel mm. Derfor udviklede PRIP Inventar en ny variant til deres hylde sortiment, som med den ekstra godstykkelse kan bære denne type varer.

PRIP Inventar som leverandør
”Vi valgte PRIP Inventar som leverandør, bl.a. fordi vi var med i beslutninger og løsninger omkring indretningen af butikken i tæt samarbejde med deres konsulent. Vi syntes det har givet en flot og afstemt og rolig butik, hele vejen rundt, idet der er ensartethed og sammenhæng i det valgte inventar. Vi har udnyttet en hver krog i lokalet. De er meget fleksible hos PRIP Inventar, da vi nemt og hurtigt undervejs i montage forløbet har kunne bestille ekstra hylder og kroge, når vi havde behov for dette undervejs i processen med opsætningen af inventaret. Opsætning af inventaret, klarede montørerne fra inventarfirmaet i løbet af 2½ dag, hvor de de bare arbejdede derud af fra morgen til aften. Vi selv deltog også i denne proces, hvor vi fik lov til at samle lidt vægfag og skrue hyldekægte på hylderne.

Brug for ny indretning og inventar?
Er du blevet inspireret og har brug for PRIP Inventars hjælp til indretningen af din butik eller brug for nyt inventar til din butik, står vores PRIP Inventar Team klar til at hjælpe dig.

Ring 81102030 eller mail til michael@prip-inventar.dk, hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på hvad vi kan tilbyde dig i din butiksindretning.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede