HISTORIEN BAG PRIP INVENTAR ApS

Vi fik idéen til PRIP Inventar i slipstrømmen på finanskrisen i 2010.


Vore kunder gik fra at købe dyrere special designede og serie producerede inventarløsninger, til at efterspørge standardiserede display og inventarløsninger. Dette grundet færre åbninger, og et ønske om billigere M2 meter priser i butiksindretningen.

Det startede som værende en lille afdeling under mit andet selskab Nordshop A/S. Udvalget i starten var rillepanel og et begrænset tilbehørsprogram, samt nogle enkelte standere og salgsborde.

Efterhånden fandt flere og flere enkeltstående butiksejere frem til os og de frivillige kæder fulgte trop, så vi i dag leverer og servicerer en bred skare af de selvstændige butiksejere og frivillige kæder indenfor nonfood markedet. Og sortimentet er løbende blevet udbygget.

Vores mål er kun at være lagerførende af inventarløsninger, som bliver efterspurgt af det brede marked. Vi skal være sikre på af vore kunder kommer billigt til etablering og derved hurtigt får succes i den daglige drift, uden en bank rendende efter sig.

Vi adskiller os fra at være en ren webshop baseret butiksindretter, ved at have næsten alle varer på lager og tillige har vi indretningskonsulenter, der tager ud og hjælper nye såvel som bestående kunder med indretning af butikker.

Michael Prip, ejer af PRIP Inventar A/S

Venlig hilsen

Michael Prip, Indehaver

KUNDEREFERENCER


PRIP Inventar ApS har siden 2010 rådgivet mange kunder rundt i hele Danmark.

Klik dig videre og se et udpluk.

Vi lader vores kunder få ordet ...

Billede