Pyramideborde

PYRAMIDEBORD

Pyramidebord i 3 niveauer

Her finder du det klassiske salgspodie, salgstårn og pyramidebord. Se også vort etagepodie og etagebord. Bord med pyramideform til Danmarks bedste priser – med garanti, derfor yder vi også prisgaranti.

Fakta er at butikspodie og inventar udformet som et tårn findes i hvid og i lys grå træplade, og er et utrolig godt salgsinventar uanset butikstype.

Du kan få butiksskuffer indbygget i dit pyramidbord som standard. Eller vælg etagebord til butik med akrylforkant. Fungerer rigtig fint sko lædervare display og inventar.

Det er vor nyeste salgsstander og salgsdisplay der er kommet på lager. En salgstander til primært punge eller bøger, da hver hylde er omkranset at af en akryl liste, der kan holde på dine præsenterede varer.

Den enkelte inventar pyramide er fremstillet i træmelamin i en rigtig god kvalitet. Størrelsen uanset udformning og farve er den samme på pyramidepodier.

Det smarte podie kan bruges til udstilling og salg af dine varer, uanset hvilke produkter du handler med.

Højderne på pyramidestander er 116 cm. Etagestativet fylder 90x90 cm i grundareal. Øverste udstillingspodie måler 30x30 cm og mellemste udstillingshylder måler 60x60 cm.

Vi oplever at kunder fra rigtig mange forskellige brancher bruger dette trædisplay. Det er blandt andet som inventar til dyrehandel, podier til tøjbutik, udstillingsdisplay til messer. Træstativet er også en godt præsentationsbord til dit showroom.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden