Salgsbord i metal med hjul

Oplægsborde med hjul

Kraftig oplægsbord med fleksibel ekstra hylde

Her finder du et salgsbord der kan tåle at blive brugt i rigtig mange år frem. Kraftig salgsbord i rigtig god kvalitet. Oplægsbord fås med hvid topplade og underhylde. Oplægsbord og butikspodie med hjul. 

Hjul kan tilkøbes til mersalgsbord
Udsalgsbord kan monteres med hjul. Du kan enten vælge i 50 mm eller 75 mm eller 100 mm. Butikshjul. Hjul til butiksbordet kan tåle at køre ud og ind af din butik - dagligt. Det er kvalitet der holder.

De af vore kunder der bruger dette bord, har primært tænkt det som mersalgsbord til sæsonvarer og tilbudsvarer.
Alt fra den lette varepræsentation til de helt tunge produkter. Her får du virkeligt et holdbart salgsbord, der holder rigtig mange år frem.

Salgspodiet måler 86x86 cm. Skulle du have brug for en ekstra butikshylde til butikspodiet, er der mulighed for at tilkøbe denne.

Træpladerne der er monteret på top og bund af tilbudsbordet er fremstillet i hvid melaminplade og monteret med kraftige kanter, så det kan holde til daligt brug. 

Metalbord til butik er solidt svejset sammen og efterfølgende lakeret med en hvid pulverlak. Det er robust. 

Søger du andre udstillingsborde og borde til butk, er du naturligvis også velkommen til at gå lidt på opdagelse i hele vores sortiment af borde, der måske kan passe ind i din butik.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Designer hjul Ø75 mm hvide | 4 stk Produktnummer: NS-49-45
    271,20 kr 339,00 kr
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden