Etagebord

ETAGEBORD

Etagebord med 3 niveauer

Her finder du det berømte stabelbord og etagebord med 3 hylder der måler næsten det samme som en EUR palle, nemlig 118x78 cm og med en højde på 86 cm. Bordet inkluderer 3 hylder og giver en fantastisk mersalgsmulighed. MEGET billig salgsinventar der passer til enhver butik.

Træstander og trædisplay er fremstillet i hvid melamin, med hylder i tre niveauer hvilket gør, at man både får gode opbevaringsmuligheder på de 2 nederste hylder, samtidig med at der kan laves fin vare udstilling på toppen af inventar podiet.

Med den højde på 86 cm er det samtidig en inventar løsning der ikke tager udsyn for resten af butikken, men alligevel er lige nøjagtig høj nok til at kunderne kan blive draget til den udstilling du laver på tophylden.

Det er kun kreativiteten der sætter grænser for hvilken vare -/og udstilling du kan lave ud af dette salgsbord med 3 niveauer. Billig og meget brugbart slagsstativ. 

Hylderne er faste. Inde på den tekniske tegning af butiksbordet med 3 hylder kan du se alle målene.

Der er jo også mulighed for at du kunne tænke dig en anden løsning, måske mere pyramideformet. Da kan du se flere muligheder her under Pyramideborde.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden