Akryl hylder - ophæng til rillepanel

Akrylhylder til alskens formål 

Står du og mangler hylder til din butik, din messestand eller dit showroom? Så bør du kigge nærmere på vores akrylhylder. De kan bruges til forskellige formål og har mange fordele. Akrylhylder er plasthylder til rillepaneler, slatwalls, lamelvægge og slatboards. Herunder kan du læse om vores brede udvalg af akrylhylder og finde frem til det bedste valg for dig.

Stort udvalg af akrylhylder 

Akrylhylder kan skabe et flot udtryk i indretningen af din butik eller lignende. De kan skille sig ud på en positiv måde og sørge for, at dine kunder får lyst til at købe dine produkter. Men de kan også blende ind på en naturlig måde. Så lægger dine kunder ikke nødvendigvis mærke til hylderne, men ser dem som en naturlig del af indretningen. Uanset hvad dit ønske for en akrylhylde er, har vi et bredt udvalg til dig at vælge mellem, hvad end det er til rillepaneler, slatwalls, lamelvægge eller slatboards.

Du finder blandt andet en akrylhylde, som er formet som en bakke. Du kan også finde en med åbne sider, som findes i forskellige størrelser. Har du derimod behov for en hylde med nedbukkede sider til din butik, har vi naturligvis også det. Den kan være rigtig praktisk, hvis du skal have tunge varer stående derpå, da de kan holde til meget vægt.

Du kan også finde en akrylhylde, der er formet som en kurv. Den passer godt ind, hvis du skal have noget stående på den, som risikerer at falde ned. For så sørger de høje sider for, at det ikke kommer til at ske. Disse forskellige slags er blot nogle af dem, der er blandt det store udvalg. Så tjek udvalget ud og find ud af, hvilken slags akrylhylde der passer perfekt ind hos dig.

Tilbehør til dine akrylhylder 

Har du besluttet dig for, at akrylhylder passer perfekt ind i din butik? Så kan du med fordel se på vores tilbehør dertil. Bl.a. kan det være en god ide at købe rillepaneler, der skal hænges op på væggen og sættes sammen med hylderne. Det kan også være en god ide at tilvælge en hyldebærer. Så kan den valgte hylde nemlig sidde godt fast. Endelig kan det være, at du får brug for at supplere med vitrineskabe. Vitrineskabene giver nemlig masser af plads til dine produkter.

Brug for hjælp? 

Er du stadig ikke helt sikker på, om akrylhylder er det rette valg for dig? Eller har du andre spørgsmål? Så kontakt os gerne. Vi hjælper hellere end gerne med at finde frem til det bedste resultat for lige netop dig.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 50

Side
pr. side
Faldende orden
  • Kolli af 5
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
 1. Akryl hylde - Bakke i klar plexiglas | Produktnummer: NS-05-08
  36,76 kr 45,95 kr
  • Midlertidig udsolgt
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 50

Side
pr. side
Faldende orden