Huskeseddel

Akryl ophæng - Akrylbokse til rillepanel

Akryldisplay til panel

Her finder du masser af plexi ophæng og akryl salgsbokse til rillepanel. 
Hos PRIP Inventar har vi masser af akryldisplay til rillepaneler. Alt fra brilledisplay, salgsboxe i plast til slatboard. Mersalgsdisplay til lamelplade i lækker klar akryl. Plastbakker og akryl salgsdisplay til butiksindretning. ALT fra eget eget til daglig levering

Hos PRIP Inventar finder du et stort udvalg af plexi og akrlydisplay lavet i stærk akryl, nogle gennemsigtige, andre i lettere mælkehvid display farve. Salgsdumper i akryl, solebrille holdere til panel og mange andre spændene accessories til dit rillepanel inventar, således at dine varer bliver præsenteret flot og uden 'støj'.

Igennem det sidste årti har målsætningen været at gøre os rigtig stærke i rillepanel tilbehør til alle former for butikker i Danmark. Herunder også akrylbokse, plastbokse, og akryl salgsdisplay til ophæng på slatwall. Sortimentet dæler over små akrylbkaeer til at stille varer på, små såvel som store salgsbokse og salgsdumpere til at hænge på slatboard væggen. Ja, sågar fiskehjulsophæng og små display til for eksempel køkkenredskaber eller høje produkter der gør sig bedst stående op i en plexikurv.

Akrylkurve og akryldisplay til Apotekerne i fin laserskået og flot opbukket klar plexiglas.

Eller de billige formstøbte salgsbokse og akryldisplay dumpere i klar plast. Her får du meget for pengene.

 

Læs mere
Vis som Gitter Liste

17 varer

pr. side
Faldende orden
  • Prisbasker
  Holder for mobiltelefoner for rillepaneler - passer til de fleste smartphones - mulighed for A6 skilt
 1. Akrylboks - halvmåne for panel
  Halvkuppel - halvmåne i akryl til
  158,40 kr 198,00 kr
  Produktnummer : NS-05-46
Vis som Gitter Liste

17 varer

pr. side
Faldende orden