Glasskab - Vitrine

Vitrineskabe

I butikker er det vigtigt, der er plads nok til produkterne. Samtidig skal det også gerne se pænt ud. Hvis du er på udkig efter denne kombination af plads og orden, er du kommet til det rette sted. Hos Prip Inventar tilbyder vi nemlig vitrineskabe i flotte design, som er helt ideelle til udstilling i butikker.

Vitrineskabe til ethvert behov 

Her hos os finder du et stort udvalg af vitrine- og glasskabe til butikker. Vi udbyder for eksempel vitrineskabe, som kan hænges op. Med et væghængt vitrineskab sparer du pladsen på gulvet, så du kan udnytte den muligvis sparsomme plads i butikken bedst muligt.

Vi har også et godt udvalg af vitrineskabe i et væld af forskellige farver og materialer. Du kan for eksempel finde et vitrineskab i hvid, ligesom du også kan finde et med grå lak. Et hvidt vitrineskab vil passe perfekt ind i butikken, hvor det ikke er møblerne, der skal tiltrække sig den største opmærksomhed. Det kunne for eksempel være, at du har produkter i alskens farver. Så kan et hvidt vitrineskab fungere rigtig godt dertil, mens et vitrineskab i grå vil skille sig mere ud.

Du finder også vitrineskabe i lækre materialer hos Prip Inventar. Du kan for eksempel købe et vitrineskab i metal, selvfølgelig med glaslåger. Uanset hvad du er til, og om du mangler et lille vitrineskab eller et større et, så er der en god chance for, at du finder det hos os.

Unikke vitrineskabe i høj kvalitet

Det er ikke blot vores brede udvalg, som vi bryster os af. Vi sikrer dig nemlig også, at du får varer, som er af højeste kvalitet. Samtidig er det vigtigt for os, at du finder glasvitrineskabe til fair priser. Derfor kan du snildt finde et billigt vitrineskab hos os.

Alle vores vitrineskabe er håndlavede. Det betyder også, at vitrineskabene hver især har et unikt særpræg, som kan give noget helt specielt til din butik.

Hvis du står og mangler andet til din butik, er der en god sandsynlighed for, at du også finder det her hos os. Vi tilbyder blandt andet butiksreoler med rillepanel, butikshylder og ophæng af forskellig art. Dyk ned i vores udvalg, og se, om der er andet, du lige står og mangler. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Glasskab - Glasvitrine til butik for Produktnummer: NS-43-50-B
  4.716,00 kr 5.895,00 kr
  • Midlertidig udsolgt
  Glasskab - Glasvitrine til rillepanel Produktnummer: NS-43-50
  4.716,00 kr 5.895,00 kr
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
 2. Topplade med LED lys for vitrineskab | Produktnummer: KOP-05-25-W
  994,00 kr 1.242,50 kr
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden