Bagerhylde til brød

Bagerhylde til brød

Brødhylde til butik md bagerudsalg

Ønsker du en brødhylde til dig brødudsalg og bagerbutik - bakeoff, finder du har den simple og alligevel utrolig funktionel hylde til brød.
Praktisk Brødhylde til levering direkte fra vort lager i Horsens.

Brødhylde er 90 cm bred og indvendig dybde 30 cm. Den kan enten justeres i vandret eller lettere skrå hældning.


Almindeligvis vil franskbrød hylde være med skrå hældning når den placeres oppe i højden og nede omkring tag højde vil den være vandret. Det gør varepræsentationen af brødet mere kundevenligt.
Bagerihylde er fremstillet i lækker ubehandlet birketræ med bløde afrundede kanter, og pudset til, så den er nem at vedligeholde i en travl hverdag.

Ophæng i siderne til bagerophæng - brøddisplay er produceret i lakeret aftørringsvenligt metal - mere rengøringsvenligt og hygiejnisk bliver det ikke.

Bagerhylden kan aftørres med en godt opvredet klud.

De af vore kunder der køber den denne hylde til salg af brød, finder vi i de mindre selvejende bagerbutikker og bagerudsalg.
Vore kunder er også campingpladser med brødudsalg, der køber 2-3 hylder til brød og sætter dem op på 2 vægskinner. Mindre minimarkeder med salg af brød, uden egentlig bagerbutik synes også rigtig godt om denne varehylde til brød produkter.

Det behøver ikke være dyrt at komme i gang med at lave dit eget bager inventar. For under kr. 2500,00 ex. Moms kan du få din helt egen bagerafdeling – 3 hylder og 2 vægskinner - det er da billigt.

Hylden passer ind på vore vægskinner.

Vi hjælper naturligvis med at finde det rigtige bageri inventar løsning til dig.

Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Brødhylde - Bageri hylde 90 cm i rå Produktnummer: KS-01-00
    519,20 kr 649,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden