Hyldebærer til glashylder for butiksreol

Hyldebærer - glashylder | For gondol

Hyldebærer til glashylde. Passer til alle vores hulsøjler
Denne hyldeknægt til glashylder og glasplade til butiksinventar passer til alle hulsøjler med en deling på 32 mm mellem hullerne i søjlen. Konsol til hylde leveres inkl. plastdupper. Billig og hurtig levering.

Hyldeholder findes i 3 farver. Hvid, sort og mørkegrå. Prisen er pr. sæt, da der findes en højre og venstre model.
Ligeledes kan bærearm til glashylde leveres til glashylde dybde 30 cm og 40 cm.

I mange år har PRIP Inventar fået produceret alle vore glasholder til butiksinventar hos en god og trofast samarbejdspartner i Sverige.
Det er god svensk malm og konstruktionsstål bruges til produktion af glashylde holderne. Ensartet kvalitet hver gang. Og til rigtig fordelagtige priser.

Ved montering af glashylder på hyldebærer, hvor der fastgøres ind i gondol inventaret, anbefaler vi at du på tværs mellem begge hyldeknægte til butiksinventar benytter det vi kalder afstandsstykke.
Afstandsstykket sørger for at hyldebærerne ikke glider ud af glashylden, i fald en uheldig kunde skulle finde på at puffe til butikshylden. Der er en tap i hver ende der monteres ned i de forreste huller på hyldekonsolen.
Den gummidup der medfølger til glashylde holder monteres i dette afstandsstykke i stedet.

Ligeledes anbefaler vi af ved start af opbygning af butiksreol, hvor der monteres glashylder på metalholder, benytter den lille styreclips udvendig på siden af metalophæng til glashylden. Det sikrer at den enkelte glasbærer ikke skrider ud i nederst reolsøjle hul. Benyttes til første reol og i sidste butiksopbygning.

Vær opmærksom på, såfremt du ønsker vore hyldekonsol til dit nuværende butikssystem, at den kun passer til det vi kalder deling 32 mm.
Deling 32 mm betyder at der lodret mellem hvert hul i din butikssøjle bør være fra midt hul til midt hul præcis 32 mm.
Har du et andet butikssystem, kan det være at hulafstanden mellem butiksreolen er 45 eller 50 mm.
Er det tilfældet, kan vi ved større mænger, dog typisk minimum 50 sæt pr. ordre hjemskaffe dette fra vor inventar producent.

Vi er her for at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om hvilken løsning du bør vælge. Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden