Hyldebærer til træhylder for butiksreol

Hyldebærer - træhylde | For gondol

Hyldebærer til træhylde. Passer til alle vores hulsøjler
Find hyldeophæng til butiksinventar her. Passer til med deling 32 mm. Her finder du hyldeknægt og metalholder til butikshylde her. Hurtig levering fra eget lager.

Der findes flere forskellige farver og længder. Det er op til dig, hvad du kan lide. Hurtig levering fra lager i Horsens.

De 2 standard længder vi lagerfører af inventar til butik er til hyldedybde 30 cm og 40 cm træhylde.

Metalbæreren for hylde til butik, findes i 3 standard farver. Hvid pulverlak, sort lakeret og mørkegrå metallic lak.

Hyldeknægtene leveres som sæt med en højre og en venstre model. Det gør prisen på hyldekonsol endnu billigere sammenlignet med andre fine inventar leverandører.

På hyldeholderen til træhylde, er der bukket 2 tappe op. Det gør stabiliteten meget bedre, når træhylden er monteret på konsolbæreren.

Der er ligeledes boret 2 små huller i hver side af træhylderne. De små huller passer med de små huller du har i hyldeholderen.

Det er hvis du ønsker at have ekstra sikkerhed for at butikshylde bliver på butikskonsollen. Skruerne kan du købe i byggemarkedet. En god størrelse vil være 4 x 16 til max 20 mm længde.


Vi er her hvis du har brug for hjælpfor at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om hvilken løsning du bør vælge. Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden