Træhylder Ege træ

Træhylder - Egetræ

Butikshylde i egetræ melamin 
Flot & naturlig butikshylde i ege træ melamin - næsten naturtro overflade ? Træhylde i egetræ i forskellige størrelser finder du her hos PRIP Inventar. God kvalitet hylde til alle typer butikker til rigtig fornuftige. Se sortiment her. Alt på lager til hurtig levering.

En sort hylde til butiksindretning kan være elegant og kan fremhæve produkter med mange farver eller glasprodukter.

Mange butikker landet over efterspørger lidt mere natur ligneden materialer til at bløde indretningen lidt op.

Hvid er dog fortsat en rigtig fin farve til basis butiksindretning generelt.

Vi anbefaler at man i en butiksindretning også arbejder med forskellige hylder i forskellige størrelser og forskellige overflade & farver. Heriblandt egetræ udtrykket.  Sammeat rigtig kan det give et flot nordisk butiksudtryk.

En butikshylde udført i skandanavisk egetræ design, kan måske være løsningen til din butik. Især oplever vi et flittig brug af hylden til møbelhuse, brugskunsbutikker, isenkrambutikker og Interiørforretningen

Vi har et bredt udvalg af hylder i hvid, sort oge eg i træ, samt hylder i glas & metal.. Du kan indrette din butik ligesom du ønsker det, med de forskellige farvekombinationer, som er vores standard, leveret stort set fra dag til dag.


Hyldeholder, konsol til hylde og hyldebærer har vi naturligvis også i sortiment. De ligger blot lidt længere nede under alle vore butikshylder.

Vi giver selvfølgelig et godt tilbud, på din fremtidige butiksindretning og på dit nye butiksinventar.

Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030 eller på mail info@prip-inventar.dk

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden