Butiks Stativer & Display

Butiksstativer

Udstillingen af dine varer er noget af det vigtigste i din butik. Derfor er det afgørende, at du nøje overvejer, hvad der vil passe til din forretning. Du skal sørge for, at dine stativer og displays får varerne til at se indbydende ud, at de bidrager til en gennemskuelig opdeling af vareudvalget - og du skal naturligvis også sørge for, at de har en god pris og er i høj kvalitet, så hele dit budget ikke går til at købe nyt inventar.

Se eller læs mere om vores tøjstativer, salgsstativer m.v. nedenfor.

Udstil tøjet med tøjstativer til butikker

Hvis du har en tøjbutik, så er det fuldkomment utænkeligt, at du ikke skulle have tøjstativer i blandt dit butiksinventar. Det er én af de vigtigste dele af dit inventar, da det er her, at dit varesortiment – tøjet – kan blive set af dine kunder. Tøjstativerne i din butik får tøjet til at komme til sin ret; det gør tøjet ”levende” for kunderne. Uden tøjstativer i butikken eller udenfor i gadebilledet har du kun mulighed for at fremvise dit tøj ved at lægge det pænt sammenfoldet på et podie i butikken – hvilket ikke altid er optimalt.

Alt dette er meget selvindlysende. Selvfølgelig skal du bruge et tøjstativ, hvis du har en tøjforretning.

Et tøjstativ er dog ikke bare et tøjstativ. Og når du går på udkig i vores udvalg nedenfor, så vil du hurtigt opdage, at der er flere forskellige varianter at vælge imellem. Der er tøjstativer på hjul, udendørs tøjstativer og meget mere. Du kan også vælge mellem tøjstativer i forskelligt materiale, såsom krom, hvad end du foretrækker ud fra et æstetisk synspunkt. Vi har også nogle stativer, som er specielt lavet til udstilling af sko.

Fælles for alle vores produkter er dog, at de udover at stå til en meget konkurrencedygtig pris også er både funktionelle og yderst holdbare.

For selvom tøjstativer er vigtige, skal du heller ikke bruge unødvendigt mange penge på dem eller konstant være tvunget til at købe nye, fordi de gamle går i stykker. Det er simpelthen bare dårlig forretning. Og dét går vi ikke ind for.

Mange funktionelle salgsstativer, salgskurve og salgsdisplays

Udover vores fine udvalg af tøjstativer som butiksinventar, så fører vi også en række salgsstativer, kurve og lignende displays. Disse egner sig rigtig godt til udstilling af større bunker af produkter. Har du en tøjforretning, så kan de f.eks. oplagt bruges til at have strømper i, evt. med et skilt hvor du synliggør et godt tilbud, hvis kunden køber flere. Det kan også være, at du har en elektronik forretning. Her kan en salgskurv i metal være oplagt til at opbevare opladere eller andre små produkter, som du gerne vil udstille i bunkevis. 

Mulighederne er mange, og du skal naturligvis altid først tænke på dine egne behov som butiksejer. 

Alle salgsstativer, salgskurve og salgsdisplays er i et solidt materiale og funktionelt lavet, så de er allermest holdbare og nemme at bruge.

Lav en flot udstilling med vores kurvestativer

Til sidst vil du også finde et fint udvalg af flotte kurvestativer, når du gennemgår udvalget af butiksinventar på vores hjemmeside. Disse egner sig perfekt til de butikker, som ikke ”bare” vil udstille varer i et solidt og funktionelt display. For disse butiksejere (måske er det dig) er det vigtigt, at forretningen sender et klart og tydeligt signal; at den skaber en atmosfære og vækker nogle helt bestemte følelser for kunden, når de træder ind. Tænk for eksempel på en bagerforretning, der opbevarer sit brød i kurve af rent metal. Det er ikke særlig indbydende. Når vi besøger en bager, så forventer vi at se brødet i nogle flotte fletkurve. Vi forventer ikke at se brødet ligge i et funktionelt, sterilt og næsten ”industrielt” salgsdisplay. 

Det sælger simpelthen bare ikke. Der skal noget mere til, og her kan flettede kurve være et oplagt supplement til butikkens inventar.

Når du kigger i vores varesortiment på denne side, så finder du en håndfuld flotte og hyggelige kurvestativer, hvori du kan udstille alt fra brød og chokolade til små nipsting – alt afhængigt af hvad du sælger i din forretning.

Scroll ned, og ta’ et kig.

Hvorfor skal du handle hos Prip?

I Prip har vi adskillige års erfaring med at indrette butikker med flot og funktionelt butiksinventar. Vi ved, hvad der virker, og hvad man skal undgå. Vi har prøvet det hele, og på baggrund af denne erfaring har vi udvalgt vores sortiment af stativer, kurve og andre displays. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder – det gælder både ud fra et funktionelt, et prismæssig og et æstetisk perspektiv. Vi ønsker, at det hele skal spille for dig.

Når du køber fra Prip, så kan du altså vide dig sikker på, at produktet er udvalgt med omtanke for din butik og din pengepung.

Det synes vi, at du fortjener.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 123

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Garderobestativ på hjul til bøjler | Produktnummer: NS-36-72
  415,20 kr 519,00 kr
 2. Tøjstativ - Bøjlestativ udendørs brug | Produktnummer: NS-50-00-G
  1.588,00 kr 1.985,00 kr
 3. Skilteholder for tøjstativ i klar plast Produktnummer: NS-50-10
  31,96 kr 39,95 kr
 4. Hjul med 1 bolthul | 50 mm til udendørs Produktnummer: NS-06-50
  228,00 kr 285,00 kr
 5. Apparathjul med bolthul 75 mm | 4 stk | Produktnummer: NS-06-75
  255,20 kr 319,00 kr
 6. Apparathjul med bolthul 100 mm | 4 stk | Produktnummer: NS-06-100
  279,20 kr 349,00 kr
 7. Designer hjul Ø75 mm sorte | 4 stk Produktnummer: NS-49-40
  271,20 kr 339,00 kr
 8. Apparathjul med plade Ø75 mm | 4 stk | Produktnummer: NS-06-125
  255,20 kr 319,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 123

Side
pr. side
Faldende orden