Billede

GARANT HOME | INBODAN

Morten Gardiner, Holstebro – nu en del af det nye Garant HOME koncept.

Som en af de første er Mortens Gardiner i Holstebro, nu gået i spidsen med det nye Garant HOME koncept, og har valgt at satse på udvidet sortiment, markedsføring og salg af lækre boligtekstiler.

Fra Mortens Gardiner fortælles, at for dem har det været en stor succes at udskifte deres gamle inventar, og gå ”all in” på det nye HOME koncept.

"Processen startede da vi i Garant talte om at udvide med boligtekstiler. Hos os havde vi i forvejen en del boligtekstiler, men der var ikke så meget fokus på vores præsentation. Pyntepuder, sengetøj, håndklæder, dyner mm. var placeret på fyrtræs stigereoler, og kom ikke rigtig til deres rette og fik ikke den opmærksomhed de får i dag ved det nye koncept. Så da vi så det nye inventarkoncept fra Inventarbutik som Garant foreslog, var vi ikke i tvivl om at det var det vi skulle have. Det er både lyst, meget fleksibelt og giver en rigtig god præsentation, så der er fuld fokus på varerne. Det har været en stor succes for os at bygge om og skifte det gamle inventar. Det har allerede givet øget salg, og ikke mindst øget impulssalg, da kunderne meget nemmere kan overskue hvad vi har, nu hvor vi kan præsentere varerne både pænere og mere inspirerende for kunderne."

Garant vokser trods krisen
"Krisen har været hård ved detailhandelen, men trods det er Garant-kæden inde i en vækstperiode. Kæden er vokset fra 50 til 60 butikker i de seneste år, og i 2015 forventer kæden at have 80 butikker og dermed være helt lands-dækkende.

Siden 2010 har vi strømlinet og effektiviseret vores butikker, og nu vi er i fuld gang med nye offensive tiltag. De skal dels gøre forretningerne mere interessante og dels styrke vores markedsføring markant"
, fortæller Garants Product Manager.

Garant er en stor kæde, som kan købe stort ind, og dermed tilbyde kunderne produkter og ydelser til gode priser, og på samme tid satse på nye spændende produkter som f.eks. gulve der tåler vand. Kædens størrelse giver en vis fleksibilitet, og gør det muligt at tilbyde specielle og skræddersyede tilbud og løsninger til den enkelte kunde.

Nye varer og nye koncepter
"En traditionelle Garantbutik er ca. 1.000 m2, og ligger typisk i udkanten af byen. Den indeholder et stort sortiment af tæpper og trægulve samt et udvalg i gardiner og klinker. Det har gjort Garant til Danmarks største specialbutik for tæpper, gulve og gardiner. - Nu skal vi videre. Derfor kommer vi i den nærmeste fremtid til at indføre et sortiment af boligtekstiler som sengetøj, håndklæder, puder og duge i vores forretninger", fortæller de hos Garant.

Hun afslører, at Garant samtidig kigger på muligheden for at etablere mindre forretninger, som skal være et supplement til de traditionelle Garant-butikker.

"- De mindre butikker kan bringe Garant-butikken tættere på kunderne, og vi overvejer i øjeblikket, hvordan vi kan udnytte det i vores område. Denne type butik får mindre varelager, og butikkerne vil passe godt ind i butikscentrene og i miljøet i bymidten".

PRIP Inventar er lagerførende med professionelt butiks inventar
PRIP Inventar har i tæt samarbejde med ejerne fra Garant, rådgivet og udviklet det spændende og fleksible indretningskoncept til Garant Home butikkerne. Hos PRIP Inventar tilbyder vi en bred vifte af professionelt butiksinventar, der kan give dig ny inspiration, og et flot udtryk i din butik.

For at sikre, at du ikke mister overblikket grundet vores store sortiment, har vi dels udarbejdet et konceptkatalog, hvor du finder både varenumre, billeder af inventaret, samt inspiration til opbygning af din butik. Og ligeledes tilbyder vi også indretningshjælp til dig og din butik, hvis du føler behov herfor.

Endvidere kan vi tilbyde:
·  Besøg i vores showroom
·  Konsulentbesøg
·  Kundesupport
·  Prisgaranti
·  Montagesupport
·  Fragtfri levering over kr. 25.000,00
·  Levering 2-3 dage

Brug for ny indretning og inventar?
Er I blevet inspireret og har brug for Inventarbutiks hjælp til indretningen af Jeres butik, eller har brug for nyt inventar, så står teamet hos PRIP Inventar klar til at hjælpe Jer - ring på 81102030.

Vi ser frem til at høre fra Jer.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede