RETURVARER

Du har ubegrænset returret på varer købt hos prip-inventar.dkDu skal blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, hvilket vil sige ubrugt og i original salgsemballage. Du sørger selv for - og betaler selv for returneringen

Du kan også benytte dig af din returret ved at nægte modtagelse af varen på din bopæl.

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand og fratrækker 20% af varens pris og returfragt er for egen regning.
Dette forudsætter at varen returneres i den intakte originale emballage, og at du ikke har skrevet eller sat mærkater på emballagen eller på andre måder har forringet dens værdi.


Hvis varen ikke er returneret i den intakte originale emballage, bærer du desuden alene ansvaret for varens tilstand under transporten.

Vi overfører det endelige returbeløb til den benyttede betalingsform, senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

 

Returbetingelser


- Varerne skal returneres til PRIP Inventar ApS, på følgende adresse: PRIP Inventar ApS, Egeskovvej 5, 8700 Horsens.
- Varen skal returneres ubrugt i intakt original emballage, og der må ikke være sat mærkater eller være skrevet på emballagen.
- Hvis varen ikke returneres i den intakte originale emballage, bærer jeg alene ansvaret for varens tilstand under transporten.
- Hvis ovenstående punkter ikke er opfyldte er PRIP Inventar ApS berettiget til at fratrække en forholdsmæssig andel af returbeløbet (typisk 20 %).
- Returbeløbet overføres til den benyttede betalingsform, senest 14 dage efter PRIP Inventar ApS har modtaget varen.
- Det oprindelige ordre-nr. skal tydeligt påføres returvaren