Billede

KILDEMOES | SHOWROOM

Eksklusivt og overskueligt showroom hos Kildemoes A/S

Kildemoes A/S var på udkig efter en løsning, som kunne give lidt fornyelse og som ville få deres varer til at fremstå flotte, eksklusive og overskuelige i deres showroom. Kildemoes valgte at investere i hele pakken, der blandt andet involverede møder, tekniske tegninger med inkluderet lysplan samt montering af kyndige håndværkere.

Fokus på vores kunder
”Vi foretrak en flot og overskuelig løsning, hvor der var fokus på vores kunder” fortæller Kildemoes' salgschef. Han fortsætter, ”for os er det vigtigt at kunne give vores kunder en eksklusiv fremvisning, når den nyeste kollektion lander i showroomet.”

Rig mulighed for omrokeringer og nye udstillinger
Et helt rum med rillepaneler har givet Kildemoes et showroom, der er fleksibelt samt nemt at vise alle deres varer i. Med mange småting, er rillepaneler og aftageligt tilbehør noget, Kildemoes vil kunne bruge i lang tid, da mulighederne næsten er uendelige. For at give lidt fylde midt i showroomet, har Kildemoes valgt at bruge en kombination af salgsborde og rillepanelstandere. Denne løsning giver også rig mulighed for omrokering samt sæteksponering, hvis cykler og tilbehør skal udstilles sammen.

Velfungerende samarbejde
En yderst tilfreds salgschef fortæller, ”fra vores egentlige behov opstod, til vi stod med det færdige produkt, har der ikke været lang ventetid. Samarbejdet med PRIP Inventar har været spændende og fungeret lige efter bogen. Dette betyder, at vi i dag har fået en velfungerende showroom-løsning, som vi kan have glæde af hver eneste dag, de næste mange år”

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede