Kop & Kande Hjørring

I den Nordjyske hovedstad Hjørring flyttede Kop & Kande deres butik fra gågaden ud til indkøbscentret til 3 x så store lokaler butik. Rummet var helt råt, ingen gulve, intet lys, alt skulle bygges fra bunden.

I den forbindelse var der i foråret 2021 blevet arbejdet på en update af det eksisterende butikslayout.

Traditionen tro er butikkerne som udgangspunkt blevet indrettet i hvid neutralt butiksinventar, som i mange år har fungeret super fint.

Trenden & tiden gør at der ønskes mere nordiske farver og et mere eksklusivt udtryk ind i de større og større indretning isenkram butikkerne.

Det nye butikslayout blev udviklet i samarbejde med Claus Thykjær, COO fra hovedkontoret og arkitektfirmaet Norbec Design, https://norbec.dk/

Morten var firstmover i dette pilot projekt, hvor der blev arbejdet med flere farver, tapeter og nye miljøer i indretningen af butiksdesignet.

Det var nok med en klump i halsen da butikken åbnede op i et helt ny udgave – hvad ville kunderne sige ? Det blev en mægtig succes, fantastisk at Morten ønskede at blive udfordret af den nye butiksindretning.

Vores opgave som butiksinventar leverandør til isenkram branchen, var at udvikle møblerne iht ønsker omkring produktpræsentation, funktionalitet og økonomi.

Brug for ny indretning og inventar?
Er I blevet inspireret og har brug for PRIP Inventar hjælp til indretningen af Jeres butik, eller har brug for nyt inventar til jeres butik & butikskæde, så står vi hos PRIP Inventar klar til at hjælpe Jer.

PRIP Inventar
Egeskovvej 5
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 8110 2030
michael@prip-inventar.dk

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede