Royal Jewellery 

Royal Jewellery er en smykkebutik i hjertet af Aarhus. Butikken byder på detailhandel af smykker, urer samt guld- og sølvvarer. Butikken er placeret overfor Rådhuset, og den ejes af Abdul Hamid Osman. Til butikkens inventar var der brug for diverse glasmontrer, diske m.m., hvor sortimentet smukt kunne fremvises.

Inventar til smykkebutikker i glas 

Når det gælder inventar til smykkebutikker, er det yderst vigtigt, at kunderne har god mulighed for at se inventaret klart i butikken. På den måde kan de dyrebare varer opbevares sikkert, mens kunderne har rig mulighed for at beundre de smukke genstande. Hos Prip Inventar fandt Royal Jewellery nemt alle deres standardløsninger til inventar i glas. I butikken finder du bl.a. vores inventarløsninger i form af vitrineskabe i glas, sorte butiksdiske og glasmontrer. 

I takt med, at både butik, inventar og indtjening voksede, var der brug for flere montre og diske. Over 2 år har Royal Jewellery benyttet og indkøbt standard glasdiske & glasmontre fra Prip Inventar, og vi såvel som dem er glade for samarbejdet. Vi ønsker dem al held med deres smukke juvelérforretning. 

Inventar til enhver butik og forretning 

Hos Prip Inventar har vi mange gode succeshistorier, når det kommer til hjælp med inventarkøb til forretninger og butikker. Vi fører et kæmpestort udvalg af forskellige slags inventar til diverse formål. Derfor er du altid sikret den rette løsning ifht. inventar, når du handler hos os. 

Udover vores samarbejde med Royal Jewellery, kan du også læse historierne om, hvordan vi har samarbejdet med andre kunder. Her finder du bl.a. KM Mode, der også er placeret i Aarhus, Lady & Vagabonden, der manglede helt nyt og lækkert butiksinventar, samt Fri Bikeshop, der har over 100 butikker med cykelinventar i Danmark. 

Mangler du også inventarløsninger til din butik? 

Få personlig rådgivning omkring gode og billige standard inventarløsninger hos Prip Inventar. Vi leverer butiksinventar til hele Danmark, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Har du lyst til at få GRATIS hjælp og vejledning, eller sidder du inde med spørgsmål om vores kundeportefølje, sortiment eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan nemt og hurtigt udfylde vores kontaktformular samt finde vores kontaktinformationer ved at klikke her. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej med god og sikker butiksindretning og inventar i stil. Ønsker du at modtage vores gode tilbud direkte til din mail? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her