AL-KO GINGE 

Hos et professionelt byggemarked er der brug for professionelt inventar. Et flot og funktionelt inventarsystem gør det let for kunder at navigerer butikken, og de kan nemt finde lige præcis det, de går og leder efter. En rydelig og velorganiseret butik signalerer kvalitet og kundeoverskud. 

Hos AL-KO var der brug for professionelt inventar til deres byggemarked og værksted. Hos PRIP stod vi klar med vejledning til dette, så der blev lavet systemer, der tog højde for de mange og forskellige stykker værktøj, der skulle fremvises. Vi hjalp med funktionelle løsninger, der tog forhold for de enkelte værktøjers højde, funktion og monteringsbehov.

Montering og inventar til specialbutikker 

Hos PRIP Inventar har vi inventar og indretning til alle butikker, herunder også specialbutikker med yderligere brug for funktionelt design. Med vores forskellige cases ønsker vi at fremvise vores produkter samt at inspirere kunder, nye som gamle. Vi specialiserer os inden for alle former for indretning og butiksinventar, og ikke blot inventar til byggemarkeder og værksted.

Vi kan med fordel henvise til vores samarbejde med Special Motorcykler i Ålborg, hvor vi hjalp med butiksinventar, der havde til funktion at øge hans sortiment i butikken. Hos PRIP Inventar tager vi højde for butikkens ønsker og mål. Dette kan også ses i vores samarbejde med Lynge Papir og Kontor, der til butiksflytning krævede nye inventarløsninger.  

Effektive og holdbare inventarløsninger 

Skal der sælges varer, skal de også fremstilles rigtigt – og det er her, at PRIP Inventar kommer ind i billedet. Vi leverer både effektive, elegante og holdbare inventarløsninger til butikshandel af alle former. Hos os er en hylde ikke blot en hylde. Den skal tjene et bestemt formål på bedste måde. Hos AL-KO og andre byggemarkeder er der behov for inventar, der kan holde til belastning og tungere genstande, i modsætning til f.eks. en tøjbutik.

Derfor tilbyder vi vejledning og inventar til lige netop dine behov, så du kan opnå det bedst mulige resultat med dit butiksinventar. Vi vejleder i forhold til butikkens funktion, mål og ønsker. I vores samarbejde med BackTee hjalp vi med at skabe et anderledes butikskoncept, der tog højde for deres stil og branding samt specialudviklede inventarløsninger.

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så kan vi altid nemt kontaktes gennem vores kontaktformular. Her hjælper vi både med handel på webshoppen, rådgivning og bestilling. Hos os finder du altid den billigste og nemmeste løsning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Billede

AL-KO GINGE

Quality for Life
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede