Billede

SPORTIGAN | BØRKOP

CASE: Hen over sommeren 2012, fik vi hos PRIP Inventar chancen for at lave en række test-butikker med henblik på et efterfølgende fast samarbejde med Sportigan-kæden. Heriblandt fik vi også chancen for at byde ind med oplæg, inventar og indretning til den nye Sportigan butik i Børkop.

Butikken skulle åbne lige hen over sommerferien, så tiden var meget knap, og der skulle ageres hurtigt, for at løse opgaven, der både bestod af levering af standard inventar samt specielt produceret Sportigan konceptinventar. Men med udgangspunkt i vores både dygtige team i huset, samt vores stærke leverandørnetværk, lykkes det os på trods af ferielukninger mange steder, at samle alle trådene, så både Sportigan i Børkop samt de øvrige tre Sportigan butikker, kunne åbne til planlagt tid.

Resultatet på vores hurtige og gode håndtering af opgaverne, har nu givet os et rigtig godt samarbejde med Sportigan kæden, som vi efterfølgende også har indgået en samarbejdsaftale med.

Hos PRIP Inventar er vi meget glade for samarbejdet med Sportigan, som har rigtig god vind i sejlene, og vi ser frem til mange nye og spændende projekter i den kommende tid.

Går du med drømme om at gøre din butik mere inspirerende så ring til mig på telefon +45 8110 2030 eller send en mail direkte til mig på michael@prip-inventar.dk

Anbefaling fra Sportigan, Børkop: Fra vi besluttede at starte en Sportigan butik i Børkop, til vi åbnede dørene for kunderne, gik der kun 7 uger! Dette kunne kun lade sig gøre med PRIP Inventars store velvilje, høje service og professionalisme.

Det var en stor fornøjelse at komme til det første møde med konsulenten fra PRIP Inventar, som havde hovedet fuld af idéer og tanker omkring indretning og inventar.
Hun greb idéerne og fik det hele omsat til noget fornuftigt og realistisk på papiret. Var der emner der krævede en tilbagemelding fra PRIP Inventars side, så var der svar prompte tilbage indenfor 24 timer.

Levering og kvalitet er i top. Der var ikke overflod af tilbehør på inventar - alt passede til vores behov.

Efterfølgende, når der har været brug for yderligere supplering af inventar, er det sket med samme høje service og professionalisme. Det er nærmest levering fra dag til dag.

Vi kan kun give vore bedste anbefalinger til PRIP Inventar!

Denne Sportigan har fået et ret personligt udtryk ved at integrere løsninger med egne Brandfarver, men i bund og grund er der bare brugt grundmoduler som hvide og sorte rillepaneler, samt salgsborde og gulvgondoler i rillepanel.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede