Huskeseddel

Rillepanel & Slatwall Inventar

Rillepaneler & SlatWalls

Her finder du vores udvalg af rillepaneller (eller SlatWalls, som de hedder på engelsk). Rillepaneler er en fantastisk indretningsløsning til din butik, da den er smart, fleksibel og billig på én og samme tid. Produkterne i vores udvalg er af høj kvalitet og lever op til EU’s krav ”E1 grade MDF”. Vi har adskillige års erfaring indenfor funktionel og økonomisk fornuftig butiksindretning, hvilket vores udvalg naturligvis afspejler.

Se vores udvalg i oversigten, og læse mere om vores rillepaneler længere nede på siden.

Information om vores produkter

Rillepaneler (SlatWalls) er et smart og billigt vægsystem. De giver dig friheden til at indrette din butik bedst muligt. Rillepaneler lader dig udstille og dekorere alverdens produkter, og du kan altid ændre og justere på opsætningen, så din indretning passer til dine behov. Måske skal du hurtigt tilpasse indretningen til en ny sæson eller kampagne? Rillepaneler giver dig mulighed for at ændre indretningen af dine butikslokaler, så de altid fremstår indbydende og sælgende overfor dine kunder.

Hvad er rillepaneler (SlatWalls)?

Rillepaneler – eller SlatWalls, som de kaldes på engelsk – er en indretningsløsning til din butik. Det er en både elegant og fleksibel løsning, som ikke optager meget plads. Du kan sætte dem op på væggene og bruge dem som et display af forretningens udbud. Derudover kan du også bruge rillepaneler til fritstående gondoler. Panelerne kan indeholde hylder, knager, skinner og meget mere. I alle tilfælde har panelerne adskillige justeringsmuligheder. På den måde kan rillepanelerne nemt imødekomme dine skiftende behov som butiksejer, så du kan opnå flotte resultater i ethvert rum.

Hvilket tilbehør kan man få?

Der findes et hav af forskelligt tilbehør til rillepaneler (og SlatWalls). Du kan få træhylder, glashylder, trådhylder, varekroge, spyd, bøjlestænger, ophæng i akryl og meget andet, der hjælper med at skabe en unik atmosfære i din forretning. Alle væghæng, som du kan få til rillepanelerne, er lette at tage ud af panelet. Dermed kan du nemt indsætte nye ophæng, hvis du ønsker at justere din udstilling. Alle rillepaneler fra vores webshop kommer med monterede alu-profiler, hvilket giver et utal af variationsmuligheder til din udstilling. Se udvalget af tilbehør i vores webshop.

Hvilke rillepaneler kan I anbefale?

I PRIP Inventar sælger vi kun produkter, som vi selv kan stå inde for. Alle vores rillepaneler er derfor både flotte, praktiske og i høj kvalitet. Vores modeller er produceret i England hos en af Europas største producenter af rillepaneler og lever op til EU’s krav ”E1 grade MDF”. Det er et bevidst valg fra vores side, så vi sikrer, at kvaliteten på dit butiksinventar altid er i top. 

Vi anbefaler ofte vores rillede træpaneler til kunder. Det er en løsning, som imødekommer mange butiksejeres behov. Det er en fleksibel løsning, som kan kombineres med fritstående displays og gulvstandere. Derfor har vi mange kunder, som foretrækker dette produkt. Hvis du er i tvivl, om rillede træpaneler er det bedste valg for dig, så er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt. Du kan ringe på tlf. 81 10 20 30 eller skrive til info@prip-inventar.dk.

Hvorfor skal jeg handle hos PRIP Inventar?

Butiksinventar er vores speciale. PRIP Inventar har Danmarks største og billigste udvalg af panelplader og lamelplader til butikker. Vi har alt fra sporpaneler og vægpaneler til flere hundrede tilbehørsvarer og inventardisplays med rillepaneler/SlatsWalls. Derudover har vi også et kæmpe udvalg i tilbehør til panelerne, såsom varekroge, acrylplader og vægskinner i alverdens størrelser og farver. Vores mange år indenfor branchen har givet os en solid viden om de tilgængelige produkter på markedet, og vi har valgt kun at sælge dem, som vi vurderer, er de bedste for dig.

Vi har altid alt på lager, og vi kan derfor love en hurtig levering. Desuden får du prisgaranti på dine køb, når du handler hos os.

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så kan du frit returnere dem.

Har du spørgsmål?

Skulle du sidde med spørgsmål om vores rillepaneler/SlatWalls, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på tlf. 81 10 20 30 eller info@prip-inventar.dk. Det er kun normalt at sidde inde med spørgsmål, når man handler inventar til sin forretning, og du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov og muligheder for butiksindretning. Det er vigtigt, at din butik har atmosfære og funktionalitet, og vi giver gerne vores input.

Vi ser frem til at modtage dit opkald.

Læs mere
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 342

Side
pr. side
Faldende orden
  • Stærk pris
  • Kolli af 10
  Rillepanel 120x120 cm hvid 20 cm rille
  • Stærk pris
  • Kolli af 10
  Slatwall - Rillepanel 120x120 cm | 10 cm
  • Kolli af 2
  Rillepanel i varm hvid med MDF bagplade - mål 120x120 cm - spor 10 cm
  • Skaffevare
  • Kolli af 10
  Rillepanel 120 x120 cm | Hvid | 15 cm
  • Kolli af 2
  Rillepanel i hvid med MDF bagplade - mål 120x120 cm - spor 20 cm
  • Kolli af 2
  Gråt rillepanel med MDF bagplade - mål 120 x 120 cm
  • Kolli af 2
  Lys grå rillepanel med MDF bagplade - mål 120x120 cm - spor 20 cm
  • Stærk pris
  • Kolli af 10
  Rillepanel - sporafstand 10 cm - sort - inkl. 12 aluminiumsindsatsemål H120xB120 - inserts sidder fast i pladen
  • Kolli af 2
  Rillepanel i sort med MDF bagplade - mål 120x120 cm - spor 10 cm
  • Kolli af 2
  Rillepanel i sort med MDF bagplade - mål 120x120 cm - spor 20 cm
 1. Aluminiums indsats for rillepanel 240 cm
  Aluminiums indsats for rillepanel 240 cm
  37,20 kr 46,50 kr
  Produktnummer : NS-15-62
 2. Lim - lille til endeafslutninger
  Lim - lille til endelister og sidelister
  55,00 kr 68,75 kr
  Produktnummer : NS-15-83
 3. Lim - stor til endeafslutninger
  Lim - stor til endelister og sidelister
  85,00 kr 106,25 kr
  Produktnummer : NS-15-84
 4. Fugepistol - til brug for silicone tube
  Fugepistol til montagelim for rillepanel
  39,00 kr 48,75 kr
  Produktnummer : NS-15-82
 5. Certifikat på panelplade EU - E1 MDF
  Certifikat på panelplade EU, E1 MDF |
  0,01 kr 0,01 kr
  Produktnummer : NS-15-01
 6. Monteringsvejledning af rillepanel
  Monteringsvejledning af rillepanel
  1,00 kr 1,25 kr
  Produktnummer : NS-15-85
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 342

Side
pr. side
Faldende orden