Huskeseddel

Butiksreoler

Butiksreoler

Butiksreol og reolsystem til alle slags butikker

Hos PRIP Inventar finder du forskellige butiksinventar systemer til stort set alle butikstyper. Gratis rådgivning - og stadig til Danmarks billigste priser. Køb inventar til din butik her. Så er du godt startet. Alt fra eget lager. Hurtig levering. 

Her finder du butiksreoler og butikssøjler i hvid, sort og grå.

Inventar til mange butiksindretningsformål. Du kan se meget mere på vores webshop www.prip-inventar.dk. Her finder du butiksreoler og butikssøjler i hvid, sort og grå. 

Nyt og billigt inventar til væg, fås som et butikssystem, du frit stiller op ad væggen i højde 200 og 240 cm. Eller du har mulighed for at skrue butiksskinne direkte op på din væg. Nedenfor kan du læse mere om mulighederne i butiksskinne systemet.

Men først lidt om hvordan du kan gøre brug af inventar med L-fod og T-fod.

L-søjlen og T-søjlen er en basis inventar mulighed, du monterer op med en afstandsprofil / afstandsstykke. Her arbejdes der primært med målene 90 cm modul afstand, når du ønsker brug af bagbeklædning.
Butikssystemer kan sammensættes, så det passer ind i dit ønskelige butiksudtryk, afhængig af hvilke produkter du sælger.

Handler det om at du ønsker en masse butiksopbygning eller lagerplads de populære og meget konkurrencedygtige trådhylder til butik, sikrer vi dig Danmarks billigste priser på modulopbygget inventar med trådhylde i 60 cm og 90 cm.

Har du fine lige vægge, rustikke og flotte vægge, gælder det om at udnytte rummets charme. Da anbefaler vi U-skinne butikssystem. Denne metalskinne udformet som et U, kan du købe i højde 220 og 300 cm. Dette er den absolut billigste butiksindretning du kan lave, når vi regner den løbende meterpris ud.

Til U-profil butikssystem kan der tilbydes butikshylde i træ, trådhylde i metal eller god kraftig glashylde i klar glas.

Har du varer der bedst egner sig til at hænge på spyd eller et tøjophæng, kan du naturligvis også finde det her på denne webshop.

Står du og skal på messe eller have indrettet dit showroom, er der også i inventar sortimentet mulighed for at eftermontere hjul på vare inventaret og udstillingsinventar. Da kan du blot flytte rundt på inventaret, istedet for at pakke det hele sammen igen efter brug.

Mobilt inventar med hjul kan være for dig, der har mange lokale messer, hvor du ønsker at dine produkter bliver stående eller hængdende på dit udstillingsinventar - Det er da smart. 


Hos PRIP Inventar hjælper vi dig gerne med at finde den bedste butiksreol og inventardele, så din butik får den bedste indretning af din butik. Indretningen skal naturligvis også stå i forhold til dit sortiment og tilpasses de enkelte varegrupper.
Her er det du kan bruge os i din nye indretning af dine nye butik eller også hvis du blot ønsker at udvide dit butiksareal eller ombygge.

Mange af vore kunder bygger om etapevis, således at økonomien kan følge med. Lad os være med til at lave en plan for hvordan du bedst muligt kommer i mål med indretningen af dit butikslokale.


Mange af vore kunder ønsker  hjælp til inventarbestillimg via mail og over telefonen. Skulle du have brug for hjælp i butikken, kan vi også tilbyde det, hvis det er et større butiksareal du skal have indrettet eller en ny butiksåbning.
Kan jo også være at du ønsker at endevende hele din butik og vil friske indretningen op med nyt butiksinventar. Det er gratis - det er blot vigtigt hvilke inventarreoler du kunne tænke dig til din butik. 
Hos PRIP Inventar tilbyder vi udelukkende det standard inventar sortiment du finder på vores webshop.

PRIP Inventar ApS er et søsterselskab til ShopConcept A/S, der har leveret butiksindretninger siden 1985. Hos Shopconcept er masser af knowhow du kan trække på. Alt fra betalt arkitekt hjælp, 3D visualiseringstegninger, specialdesignet retail interiør, projektledelse og komplet turnkey indretning. ShopConcept er til dem der ønsker at overdrage al indretning og styring til ekstern partner, som styrer alt for dig. Mod betaling naturligvis.

Som alternativ til Shopconcept, hvor du har brug for en mere kompleks indretning med 2D og 3D indretningsplaner, men uden projektledelse og specialinventar, vil en eksterne freelance arkitekt kunne hjælpe dig, mod lidt betaling direkte til indretningsarkitekten.

Kan du nøjes med sparring og en blyantstegning, ringer du bare til Michael Prip på mobil +45 2552 0466.

Her finder du reoler til butik i flere farver, samt modeller i flere størrelser og udtryk. Så uanset om du har brug for reoler til væg og gulv, så finder du det her.
Vi tilstræber at hjælpe butiksindehaverne med valg af relevant butiksinventar i Danmark.

Læs mere
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 85

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Butiksgondol med hullet bagplade - runde huller - mørk grå pulverlakeret metallic lakmål højde 140 cm - modulbredde 90 cm
    Gulvinventar med hullet bagplade
    3.839,76 kr 4.799,70 kr Stykpris ved 10 stk 4.000,05 kr
    Produktnummer : NS-41-153
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 85

Side
pr. side
Faldende orden