Butiksreoler

Butiksreoler og reolsystem

Inden du skal til at indrette din butik, er det vigtigt at have gjort sig nogle tanker. Hvordan skal produkterne eksempelvis udstilles? Hvordan skal strukturen i butikken være, så den opfattes let og overskuelig for kunden?

Hos Prip inventar har vi svaret! Se vores sortiment af butiksreoler og andet butiksinventar nedenfor og opnå den ønskede butiksindretning.

Stilrene og funktionelle butiksreoler

Indretningen af din butik må aldrig undervurderes, da det er altafgørende for dit salg, at din butik fremstår indbydende, overskuelig og let - eller det modsatte. Hos Prip inventar ønsker vi at hjælpe dig med en butiksindretning, der taler til dine kunder, optimere dit salg og som samtidig gør det rart for dig selv at være på arbejde.

Et godt sted at starte er ved valg af de rette butiksreoler. Butiksreolerne skaber overblik over dine varer og får dem til at fremstå bedst muligt. Vi tilbyder et stort sortiment af reolsystemer, der er ideelt inventar til alle slags butikker. Vores reoler og butikssøjler fås i sort, grå og hvid, afhængigt af hvilket look, du ønsker, skal præge din butik.

Reolerne fås i forskellige designs. Du kan eksempelvis vælge vores robuste reoler i metal med den såkaldte hullede værkstøjsplade. Disse fås i L-form, som du frit kan stille op ad væggen. Den måler enten 200 eller 240 cm. Du finder også dobbeltsidede eller t-formede varianter, der er ideelle løsninger til at have stående frit i butiksrummet.

Ovenstående reoler vil især være ideelle til værktøjsmagasiner, værktøjsbutikker, malerforretninger, byggemarkeder og lignende, der kræver et mere neutralt og funktionelt præg. 

Optimér din butiksindretning

For et mere stilrent og charmerende butiksinventar-look vil vi anbefale dig at tage et kig på vores reolsystemer med riller, rillepanel eller slatwall i enten hvid, træ eller sort. Reolerne tilfører en moderne og let stemning til din butik.

Du kan også vælge et helt enkelt og stilet design med det klassiske, hvide reolsystem. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er fuldstændig op til dig selv, hvordan du ønsker at indretningen skal tage sig ud. Vores reolsystemer kan kombineres og sammensættes på utallige måder for at skabe en indretning lige efter dine ønsker og behov.

Blandt vores udvalg tilbyder vi også mobilt inventar med hjul. Denne model er ideel for dig, der ofte er på lokale messer, og derfor har brug for, at dine produkter bliver hængende eller stående som udstillingsinventar. 

Udnyt rummets charme

Hvilket reolsystem der passer bedst til din butik, afhænger også ofte af selve størrelsen og formen på dit butiksrum. Er din butik præget af charmerende detaljer, bjælker eller rustikke, smukke vægge, er det med at udnytte det.

Her anbefaler vi vores U-skinne butikssystem, der består af en U-formet metalskinne i enten højde 220 cm eller 300 cm. Denne løsning er ovenikøbet den absolut billigste butiksindretning, du kan lave, hvis man regner den løbende meterpris ud.

Til systemet tilbyder vi både butikshylder i træ, glas, trådhylder i metal eller kraftige hylder i flot, klar glas. Egner dine varer sig bedst til at hænge på spyd eller tøjophæng, finder du også det hos os.

Ønsker du at have den fulde kontrol over dit reolsystem og samtidig udfolde din kreativitet, kan du også gå på opdagelse i vores ”byg-selv” sortiment. Her kan du helt selv vælge og bygge dit eget butiksinventar ned til mindste detalje.

Det er ofte de små ting, der gør forskellen

Uanset hvilket reolsystem der matcher din butik, garanterer vi høj kvalitet og funktionalitet. Alle vores varianter er designet til at skabe opmærksomhed omkring dine varer og udstille dem på en både flot og funktionel måde. 

Når de forskellige reolsystemer er på plads, mangler kun de mindre detaljer og finesser til butikken. Ikke desto mindre er dette en vigtig fase at gennemgå, før din butik er fuldstændig kundeklar. Det er nemlig ofte, de små ting, som belysning, fine detaljer og udstillingspodier, der gør den sidste, skelsættende forskel.

Udforsk vores sortiment af flot og behagelig belysning, der er et must i forhold til at oplyse dine varer optimalt og samtidig skabe en rar stemning i butikken. Derudover har vi også udstillingspodier og lignende til at skabe blikfang omkring særlige varer og produkter. 

Få vejledning hos Prip-inventar

Hos Prip inventar går vi meget op i at give vores kunder den bedste kundeoplevelse i form af brugbar vejledning og hjælp. Flere af vores kunder optimerer deres butik etapevis, så økonomien kan følge med. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at lave en plan for ombygningen, og hvordan vi bedst muligt når i mål med dine ønsker og drømme til butikken. 

Har du spørgsmål til vores reolsystemer her på siden eller andre af vores produkter, hjælper vi også hellere end gerne. Du kan kontakte os på telefon +45 81 10 20 30, på mail info@prip-inventar.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kan du nøjes med sparring og en blyanttegning, ringer du bare til Michael Prip på + 45 81 10 20 31. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 93

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Bundplade for gavl 90 x D-35 cm | Sort Produktnummer: NS-32-11-B
    476,00 kr 595,00 kr
  2. Bundplade for gavlramme grå | 90x35 Produktnummer: NS-32-11-G
    476,00 kr 595,00 kr
  3. Inventar i rillepanel & slatwall til Produktnummer: NS-32-210
    11.157,20 kr 13.946,50 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 93

Side
pr. side
Faldende orden