Fletkurve - Bagerkurve

FLETKURVE & BRØDKURVE

Brødkurv og kurv i pileflet

Fletkurv - rund og firkantet - findes i et væld af størrelser og varianter - her kan du finde de kruv i pileflet til alle type butikker som har brødudsalg. Få rabat på alt fra 2 stk. og opefter. Alt til levering fra eget lager i Horsens.
Brødkurve og brødbakke i flet - pileflet er lavet i flot naturligt pileflet. Vi tilbyder også et spændende udvalg af bakke i pileflet til brød og kurve til brød i plast flet, hvis dette foretrækkes.

Kurve til alle behov og brancher
Vi har en brødkasse eller brødkurv til ethvert behov, som kan matches med dit eksisterende bagerinventar og bagerudstyr.
Prøv vores brødkasser og oplev hvordan brødkasser kan forandre din butik med nyt inventar.


Nyt frisk udtryk
En brødkasse eller bager inventar hylde til brød udsalg, kan være medvirkende til at friske dit bagerforretning og brødudsalg er medvirkende til at friste kunderne med gode tilbud, derved genereres der mersalg og impulssalg. Vores brødkurv og brødopbevaringskurve og brødkasse præsenterer dine varer på en måde, som giver brødet eller frugten den fokus de fortjener.

En brødkurv og firkantet kasse i pileflet er perfekt til salg af rundstykker, men en brødkasse kan bestemt også være stærkt til salg af tilbudsvarer.

Se vores store udvalg af udstyr og inventar, som nemt kan kombineres med hele sortimentet inden for inventar til bager, slagter, campingplads, brødudsalg og minmarkeder..  
Der findes et væld af muligheder og der kan til en fletkurv til rundstykker og kasse til rugbrød også fås tilhørende kurvestativer, som matcher dit nuværende inventar.

Brød i det rette bagerudstyr virker kvalitetsbevidst og professionelt.
Hvornår har du sidst udskiftet din brødbakke med nye brødkurve fra vores sortiment ?

Oplev forskellen og se vores sortiment inden for bagerinventar og bagerudstyr. Vores store udvalg
Oplev vores store udvalg af brødkurve til mange formål her på siden. Vælg din brødkurv efter dit behov.

Inventaret er funktionelt og fleksibelt, samt særdeles effektivt når du skal opfriske din eksisterende butik med butiksudstyr.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

17 varer

pr. side
Faldende orden
    • Skaffevare
    • Kolli af 5
Vis som Gitter Liste

17 varer

pr. side
Faldende orden