Kurvestativ med fletkurve

KURVESTATIVER & STATIVER TIL FLETKURVE

Kurvestativer til alle brancher


Kurvestativ med rund fletkurv og firkantet bagerstativ med fletkurv til bager. God kvalitet til Danmarks billigste priser. Stativ til fletkurve kan bruges i alle slags butikker. Leveres fra eget lager i Horsens. Med garanti.

Metaldisplay til kurve i flettet pil er både dekorative og praktiske, og med fletkurve til præsentation af eks. frugt, grønt og brød er de yderst pæne og hjælper til at skabe en flot butik.

Har du en bagerbutik, et supermarked, kantine ansvarlig eller er du grønthandler eller lignende er et kurvestativ eller flere kurvestativer perfekt til f.eks. frugt, grønt, brød, flasker, vin, saftflasker og andre varer som sælges i løsvægt.
Kurve standeren er let at flytte rundt på, og giver rig mulighed for at præsentere dine varer på en indbydende måde.

Mange steder bruges brødstativ med firkantede brødkurve i pileflet til brødudsalg i minimarkeder, sommerbutikker og campingpladser.

For alle brødstativer og fletkurv stativer gælder det at det er nem, billig og overskuelig mersalgs løsning, hvis du har produkter der fortjener særlig opmærksomhed, eller som er svære at placere på en hylde. Shop impuls, alt det du ønsker.

Der findes flere forskellige løsninger af kurvestandere til butik. Vi har vor meste solgte kurve stativ til Danmarks absolut billigste pris.
Indenfor samme genre har vi en lidt dyrere løsning med skilt til logo samt hjul så du kan flytte rundt på æblekurve stativet. Shop Impulz displays with round baskets hedder systemet fra DSI.

Fletkurve i naturpil kan også hedde kurv i bast. I vor branche er det samme produkt vi omtaler.

Fine små borddisplay og mersalgsdisplay som består af et lille tråd stativ med fletkurv til disk. Kan bruges til salg af produkter fra ekspeditionsskranke.
Større enkeltsidet standere også i fag termer kaldet shop displays with round baskets. Shop Impulz er også fra DSI.

Det er klart at vore eget produceret stativ med kurve vore kunder flest af – display med round baskets er billigere end de varer vi forhandler fra DSI.

Vi har dog valgt at tilbyde dig som kunde alle muligheder indenfor hvad vi finder det største udvalg af stativ til pileflet æblekurv i Danmark. Herefter er valgt jo dit.

Vi kan tilbyde simpelt inventar til bagerforretning i form af bager stativ.
Vi har vort eget display og inventar til kiosk, bager, campingplads, slagter og mange andre stativ og inventarløsninger med fletkurve lager i Horsens, hvor du enten selv kan komme forbi og hente dine varer eller vi kan naturligvis også sende varerne til dig.

Disse kurvestativer og display til fletkurve for butik er blevet lavet for at tilbyde alle detailbutikker og specialbutikker i dansk erhverv endnu et professionelt alternativ til de allerede eksisterende løsninger.

Søger du en hylde til brød for din bagerforretning, til at sætte op på væg finder du den her på linket.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
  • Midlertidig udsolgt
  • Stærk pris
  • Midlertidig udsolgt
  Shop Impulz 1 med 4 fletkurve | Produktnummer: DS-8120
  1.988,00 kr 2.485,00 kr
  • Stærk pris
  • Midlertidig udsolgt
  Kurve stativ med 8 runde fletkurve | Produktnummer: DS-8122
  3.016,00 kr 3.770,00 kr
  • Stærk pris
  • Midlertidig udsolgt
  Stativ med 10 runde flet kurve | Produktnummer: DS-8123
  3.276,00 kr 4.095,00 kr
  • Stærk pris
  Stativ med 4 rektangulære kurve pileflet Produktnummer: DS-8121
  3.860,00 kr 4.825,00 kr
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden