Retro smedejern vægskilte

VÆGSKILTE I SMEDEJERN

Vægskilte til butik i antik udtryk - smedejerns skilt til mur.
Vægskilte i antikt smedejerns udtryk fra PRIP Inventar - når du ønsker din butik skal have opmærksomhed på den rustikke måde. Får du informeret nok om dine tilbud på facaden ?
 Alt på lager til hurtig levering.

Søger du nyt skilt til at hænge på væggen og muren foran din butik, kunne dette måske være løsningen.

Kaj sommerlund kørte rundt i mange år og servicerede alverdens danske sommerbutikker og detail butikker med forskellige vægskilte. PRIP Inventar overtog Sommerlunds eftf. i 2013 og har siden udvidet sortimentet med forskellige vægskilte med krummelure og ophængs skilte uden krummelurer.

Vægskiltet i galvaniseret smedejern og i sort lakeret er udstyret med en frontplade i refleksfri gennemsigtige plast, påmonteret magnetisk tape.

Jernskiltene til væg, har den fordel at de er synlige på lang afstand, og synligt når de går ind i din butik, og bliver tillokket af dagens eller ugens tilbud.

Alle vore skilte til facade er i flot antikt udtryk, og alligevel er det skandinaviske udtryk bibeholdt.

Smedejerns skilte til muren er med krummelurer, eller helt neutral, og det hele er behandlet så det kan holde til det danske omskiftelige vejr. 5 års garanti.

Overfladebehandlingen er altid først med en el-galvanisering og efterfølgende med en meget korrosion bestandig pulverlakering. Det holder. Det giver vi 5 års garanti på.

Velegnet til dig som f.eks. har et ønske om anderledes udtryk af skilte til butik, såsom bager, delikatesse, slagter, kaffebutik, blomsterhandler, vinforretning, restaurant, grønthandler eller noget helt andet.

Er du mere til den i aluminiumsudtryk har vi også dem. Dem kan du se her under kategorien Skilteholdere - Klapramme til væg.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Vægskilt - smedejerns udhængsskilt med Produktnummer: KS-21-B
    957,60 kr 1.197,00 kr
  2. Vægskilt - udhængsskilt i smedejern Produktnummer: KS-21-V
    957,60 kr 1.197,00 kr
  3. Vægskilt i smedejern 70x50 cm retro look Produktnummer: KS-1964
    1.837,60 kr 2.297,00 kr
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden