Hylder - hyldebærer

Butikshylder og hyldebærere 

Har du brug for plads til opbevaring af varer i din butik? Så kan butikshylder være det rette valg for dig! Hylder kan hænges op i højden, så de ikke tager plads på gulvet. Se vores store udvalg af butikshylder, og husk hyldebærere til at sætte dine nye butikshylder op.

Bredt udvalg af butikshylder 

Hvis du ønsker hylder til din butik, skal du finde frem til hvilke, der passer bedst ind. Skal de være store eller små? Hvilken farve skal de have? Hvilke funktioner skal de have? Der er mange valg at træffe. Men det ville jo være værre, hvis der slet ikke var nogen valgmuligheder!

Når det kommer til materialet af hylden, kan du bl.a. vælge glas. På siden her finder du også et stort udvalg af hylder i diverse størrelser. Du kan også vælge en træhylde i hvid eller sort. Eller måske du tænker, at en butikshylde i melamin passer bedre ind i din butik? Så er det bestemt også en mulighed hos os. Ved at tjekke vores udvalg ud, skal du i hvert fald nok finde den eller de butikshylder, der giver din butik det helt rette udtryk.

Hvorfor bruge hyldebærer? 

Når du skal have nye hylder i butikken, må du selvfølgelig ikke glemme hyldebæreren. Den er et vigtigt element, når du skal opsætte dine hylder. Og hvorfor nu egentlig det? Det er fordi, dine hylder skal hænge på noget. Og det er her, en hyldebærer kommer i spil.

Vi har et bredt udvalg af hyldebærere. Her skal du først og fremmest overveje, hvilken slags hylde du har valgt. For dine hyldebærere skal selvfølgelig passe dertil. Både når det kommer til materialet af dine hylder, og når det handler om den vægt, dine hyldebærere skal kunne holde.

Udseendet kan også sagtens være vigtigt for dig, når du skal vælge de rigtige hyldebærere. Du finder dem i forskellige former. Måske du er mere til en slags end en anden? Du kan også finde hyldebærere i forskellige farver. Her finder du fx få en hyldebærer i hvid eller sort eller en, der er lavet i krom.

Suppler med andet praktisk udstyr 

Selvom hylder fungerer godt i butikker, kan der sagtens være andet udstyr, der også passer godt ind. Stativer kan være praktiske, hvis du skal hænge noget op – om de så skal stå indenfor eller udenfor. Mangler du varekroge dertil, finder du også det. Har du nogen spørgsmål til denne kategori eller andet i vores sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 100

Side
pr. side
Faldende orden
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
  • Kolli af 2
 1. Afstandsstykke 60 cm for glashylder Produktnummer: NS-04-50-W
  130,00 kr 162,50 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 100

Side
pr. side
Faldende orden