Salgskurv - gadeinventar med hjul

Salgskurv - Gade inventar med hjul

Optimér dit gadesalg med en gadevogn på hjul

Skab blikfang og få kundernes opmærksomhed allerede ude på gaden 

Din gadevogn skal både præsentere dine varer flot og være nemme at flytte. Her finder du dansk designede salgsvogne med hjul af fineste kvalitet. Vores gadevognene er robuste, vejrbestandige og rustbestandige – og vi kan levere fra dag til dag.

Gadevogne til det danske vejr

Vores gadevogne er skabt til de danske gågader. Stellet har fået en rustbeskyttende forbehandling, salgskurven er fremstillet i galvaniseret plademateriale – som også benyttes til biler og displayet er lakeret med pulverlak til udendørs brug. På alle vognene er der monteret kraftige hjul, som er produceret af tyske Tente. Gadevognene kan altså holde til det danske vejr.

Vi har testet holdbarhede af vores gadevogne på vores adresse i Horsens. I to år har vores gadevogn stået ude i al slags vejr, og konklusionen er at det er en modstandsdygtig og robust salgsvogn, som passer til det danske klima. Men det gør dine varer ikke nødvendigvis, derfor anbefaler vi dig at tilkøbe en paraply til at skærme solen og et regnslag til de dage, hvor himlen åbner sig. 

Vores regnslag kommer i to størrelser, og det er også muligt at købe andet tilbehør, fx et A4-skilt, som du kan benytte til at fortælle om de gode tilbud, som salgsvognen gemmer på.

Ønsker du en speciel farve til din butik? 

Vi leverer specialdesignede salgsvogne til flere kæder og leverandører af mærkevarer. Og hvis du har brug for en særlig farve eller størrelse kurv – og skal du bruge mindst 50 stk, så kan vi sagtens hjælpe. Kontakt os på +45 8110 2030

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bundhylde for salgskurv - gadekurv Produktnummer: NS-49-25-B
  468,00 kr 585,00 kr
 2. Bundhylde for gadekurv - salgskurv Produktnummer: NS-49-25-G
  468,00 kr 585,00 kr
 3. Regnslag - regnhætte til salgskurv | Produktnummer: NS-49-10
  535,20 kr 669,00 kr
 4. Bundkurv til gadekurv - salgskurv sort Produktnummer: NS-49-20-B
  598,40 kr 748,00 kr
 5. Bundkurv til salgskurv i grå lak Produktnummer: NS-49-20-G
  598,40 kr 748,00 kr
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden