Salgsfremmende butiksdisplay

Oplever du at dine ellers knivskarpe produkter, uheldigvis altid ender med at blive skjult eller gemt i mængden, er vores salgsfremmere, hvad du står og mangler. Gør dine produkter synlige og attraktive med stærke salgsfremmere fra Prip Inventar.

Et must hvis dit salg af produkter skal optimeres.

Find ud af hvilken salgsfremmer, der er mest ideel for dig

Er du ejer af en butik, restaurant, hotel eller lignende, er det nu du skal spidse ører! Vi er selvfølgelig ikke i tvivl om, at det er selve dine produkter, menuer eller udvalget heraf, der er mest afgørende for, hvorvidt kunden vælger dig fremfor konkurrenten. Der er dog et lille ”men”.

Hos Prip Inventar er vi specialister i inventar og indretning til din virksomhed og ved derfor, hvor vigtigt de helt rigtige salgsfremmere er. Her på siden tilbyder vi et bredt sortiment af diverse salgsfremmere, der med garanti vil give din virksomhed et kærligt skub i den rigtige retning.

Vores udvalg favner alt fra salgsfremmende butiksdisplay og menu-holdere til udstillingspodier og eksponeringskurve. Skal du eksempelvis gøre ekstra opmærksom på en god kampagne, lækker menu eller bare et brandgodt tilbud, er vores skilteholdere, hvad du skal bruge. Disse fås i størrelserne A4, A5, A6 og A7. I samme stil finder du også visitkortholdere, der er en nødvendighed, hvis man skal gøre opmærksom på sig selv og sin virksomhed.

Flotte menu-holdere, der vækker opsigt

Skilteholderne bruges også oftest med fordel som menu-holdere. Disse fås i forskellige, stilrene designs. Er du mest til en holder, der ikke skiller sig for meget ud fra dit andet interiør, kan vores menu-holdere i transparent akryl varmt anbefales.

Må det derimod gerne skrige lidt mere af personlighed, er vores menu-holdere i træ et genialt bud. Disse fås med både hvid og sort baggrund, afhængigt af hvilket udtryk du ønsker. Tilgå hele vores sortiment af skilte- og menu-holdere her.

Funktionelle brochurestativer – den perfekte genstand til god markedsføring.

Vi bliver eksponeret for reklamer, hvor end vi går. Det kan være trættende og udmattende hele tiden at skulle tage stilling og få sit blik ”forstyrret”. En kendsgerning er dog, at reklamer virker, og det står soleklart, hvordan det er befordrende i stort set alle forretningssammenhænge.

Derfor går vi hos Prip Inventar også op i nødvendigheden i at promovere sig selv og sin virksomhed, sit lokalområde eller seværdighederne, der gør dine hotelgæsters ophold endnu mere uforglemmeligt.

En overskuelig og stilren måde at gøre brug af reklamer og brochurer på er ved at benytte sig af brochurestativer. På den måde kan de forskellige reklamer sorteres nydeligt og dermed fremstå indbydende for dine kunder og gæster. Her på siden finder ud et stort udvalg af brochureholdere, der både favner brochurestandere, avisholdere, brochurekarruseller, brochurestativer- og vægophæng.

Brochureholdere som vægudsmykning

Rummer din butik, hotelreception eller restaurants hall eksempelvis en bar væg, er vores brochureholdere til vægge ideelle til at skabe liv og peppe væggen op. Derudover er det en god måde at synliggøre brochurer, kampagner eller aviser på en diskret måde – kamufleret som vægudsmykning.

På samme måde kan de forskellige brochurebordstandere og karruseller gøre din receptionsskranke eller butiksdisk mere indbydende. Derudover vil din markedsføring være synlig og inden for rækkevidde for kunden, når ventetiden frem mod kassen måske er lang. Udforsk hele vores sortiment af brochureholdere og stativer til at fremme dit salg her.

Vægrammer og klaprammer til pæn markedsføring

En anden måde at salgsfremme på er ved brug af stilsikre, minimalistiske vægrammer, der sørger for at din markedsføring fremstår enkel og pæn. Rammerne fås både i vandtæt aluminium, refleksfri plastplade, vinduesramme med sugekop og meget mere. I kombination med de mange forskellige størrelser vi tilbyder, garanterer vi, at du finder, hvad du søger.

Udover diverse skilteholdere, brochurestativer og vægrammer, finder du også kø-ledere, afspærringsstolpe samt eksponeringsvogne til at indrette og salgsfremme din butik eller reception på bedste vis.

Vores udvalg favner også udstillingskasser- og montre, flotte plastbokse i klar eller sort plexi og diverse podier til dekoration. Alle dele vil være behjælpelige med at skabe en lækker og sælgende atmosfære, hvor dine produkter skiftevis kan fremhæves og opløftes gennem montre og podier, der skaber blikfang!  

Hos Prip Inventar står vi altid klar til at vejlede dig!

Fremstår dine produkter og gode tilbud synlige og samtidig på overskuelig vis, vil det uden tvivl gavne din virksomhed. Ubevidst vil dine kunder blive guidet hen mod de rigtige tilbud fremfor at famle i blinde, og dét er netop, hvad Prip Inventar salgsfremmere kan hjælpe med. 

Har du spørgsmål eller blot brug for kyndig vejledning til de rette salgsfremmere, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 8110 2030, mail: info@prip-inventar.dk eller ved at udfylde en kontaktformular. 

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 181

Side
pr. side
Faldende orden
    • Kolli af 12
    • Kolli af 12
    • Midlertidig udsolgt
    • Midlertidig udsolgt
    • Kolli af 2
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 181

Side
pr. side
Faldende orden