Butiksreol rund hulbagplade - grå

Butiksreoler - bagplade med runde huller - grå


Bagplade - runde huller - grå
Søger du en meget fleksibel metalreol til butik og butiksreol med en hullet bagplade? Her finder du Inventar hvor metalreol til butik er med runde huller. Utroligt fleksibelt og billigt inventar. Alt til levering fra eget lager i Horsens. 
Bagvæg til butiksreol er opbygget således at du for hver 2,5 cm - lodret eller vandret - kan placere en varekrog. Det giver en meget stor grad af fleksibilitet til din vareopsætning. Dette er hvad enten du vælger at benytte hulplade inventar i dit butikslokale, i dit showroom eller metalreol til messe.

Inventar til butik kan bygges op som en vægreol i højde 200 cm eller dobbeltsidet gulvreol løsning i højde 140 cm. Til dette stålinventar til butik tilbydes der forskellige hylder til butik, varekroge til hulplade og butiksophæng i metal.
Mange af vore under der bruger dette system arbejder med inventar til Skomager butik, til hobby butik, garn butik, stof butik, maler forretning, eller også som inventar til messestand og showroom. 

Hvis du ønsker dette system, som et mobilt system, tilkøber du blot afstivningsbommen og vælger 4 hjul, som vi naturligvis monterer for dig.
Derved kan du køre denne løsning udenfor din butik i dagtimerne og ind igen om natten, eller også bruge den som indretning af dit showroom eller som messeinventar, hvor du hjemmefra færdiggør dit varesortiment.

En butiksreol som også bruges til indretning af farvehandler, hobbyforretning, inventar til værktøjsbutikr og til tider også som inventar til lejetøjsbutik.
Kort sagt, en fin inventar mulighed med masser af fleksibel vægplads til en masse forskellige produkter, hvilket derfor også er en perfekt indretningsløsning til din butik. 
Leveres i en mørk grå metallic overflade i en RAL farvekode 9007. 

Er du i tvivl om hvilke elementer du skal bruge til at bygge lige netop din inventarløsning, så ring til os for rådgivning - vi sidder klar på telefon +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk.
Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden