Oplægsborde - salgsborde

Udstillingsborde og borde til butik

Har du butik, eller skal du udstille noget? Så er det helt essentielt at have udstillingsborde eller borde til butik. Hos Prip Inventar tilbyder vi et hav af muligheder herunder salgs- og oplægsborde. Du finder dem i forskellige farver og mål alt efter ønske og behov. Se hele udvalget herunder og opdag nye muligheder for borde til din butik eller udstilling.

Borde til butik efter dine behov 

Vi ved, hvilken stor betydning borde og udstillingsborde har for enhver butik. Alle butikker er forskellige, hvorfor vi har et bredt udvalg hertil, hvad angår model, størrelser, antal, materialer og farver. Hos Prip Inventar finder du alt lige fra salgsborde, borde til butik, pyramidepodier, stabelborde, salgspodier og salgskurve. Derudover finder du ligeledes ekstra hylder for salgsborde, designerhjul og samlevejledninger.

Du finder også et bredt udvalg af materialer såsom træ, lakeret træ, metal, melamin og kombinationer af disse. De findes i farverne sort, hvid og eg, men har hvert deres forskellige udtryk alt efter materiale. Det smarte ved udstillingsborde og borde til butik er, at de kan rumme utroligt mange varer og samtidigt pynte i butikken. Disse er både med til at præsentere dine varer på en dekorativ og præsentabel måde. Skulle du have pladsmangel i butikken eller på messen kan du udnytte pladsen til fulde med et pyramidepodie eller stabelborde.

Vi står klar med flere års ekspertise 

Står du og mangler flere ting til butikken, messen eller andet? Hos Prip Inventar tilbyder vi ikke kun udstillingsborde og borde til butik. Her finder du også praktiske og flotte butiksdiske. Eller hvad med butikshylder, så du får endnu mere plads til opbevaring af varer? Vi tilbyder også varekroge, varespyd og krogskinner til butiksophæng. Så hos Prip Inventar går du sjældent forgæves, når du leder efter det rette butiksinventar til din butik.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter? Så står vi klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning til de mest optimale valg for dig. Du kan fange os på tlf. +45 81 10 20 30, på mail info@prip-inventar.dk eller gennem vores kontaktformular. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have brug for hjælp til indretningen af din butik, udstilling eller messe. Send os blot en stregtegning af butikken og gerne et par billeder derfra. Så kommer vi med vores bud på den bedste løsning for dig og din butik. Vi ser frem til at høre dig.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 53

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Salgsbord - Oplægsbord | 2 pr sæt Hvid Produktnummer: NS-16-155
  2.351,20 kr 2.939,00 kr
  • Prisbasker
  Bord til butik - Butiksbord 120 cm sort Produktnummer: NS-16-20
  799,20 kr 999,00 kr
 2. Udstillingsborde til butik & showroom i Produktnummer: NS-16-42
  5.284,00 kr 6.605,00 kr
 3. Højt podium for sengetøj i eg | 2-sidet Produktnummer: NS-67-10
  6.102,40 kr 7.628,00 kr
 4. Samlevejledning for Salgsborde. Produktnummer: NS-16-99
  1,00 kr 1,25 kr
 5. Sengemøbel med skuffe i Eg Produktnummer: NS-67-20-Eg
  5.184,00 kr 6.480,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 53

Side
pr. side
Faldende orden