Vægskinne inventar - Tøj

Vægskinne system - Fashion


Hulskinne til butiksindretning er en alsidig løsning

Søger du at indrette din modebutik billig og alligevel lækker, kan vi anbefale dig det alsidige hulskinne og vægskinne butikssystem til tøjbutik, der giver gode muligheder for optimal præsentaktion af dit tøj - flot og overskueligt. Alt på lager til hurtig levering. Ring endelig for rådgivning.

Denne inventar type skrues direkte op på dine vægge.

Denne billige vægprofil  og hulskinne til butik er perfekt til indretning af modebutik, brugskunst eller som garderobe inventar og inventar til arkivrum, til utrolig billige kvadratmeter priser. Vægsystem til butik præsenterer dine varer flot og overskueligt med sidehæng og ophængbom hvortil der kan påsættes ophæng til fronthæng.

Især hvis du har en flot væg fin væg til montering af butiksskinne.

Væggen kan være malet i en anden farve en hvid. Den kan være af mursten eller på anden måde skille sig ud fra andre almindelige butiksvægge.

Vægprofil og skinne med huller til væg for indretning af butik eller showroom er til dig der søger en skandinavisk minimalistisk basisindretning, og kan bruges til et utal af formål. Blandt som inventar til og indretning af butik, garderobe indmad eller arkivrum.

Med 3 mulige farver på denne metal hulskinne, og en masse tilbehør, såsom træhylde til inventar, glashylder til butik, ophængsbom til tøj, U-bøjler, sidehæng, skråhæng, fronthæng, lingeri ophæng med frontstop i metal til tøj og beklædning, samt varespyd til ophængsskinne for mindre varer, får du nok Danmarks billigste, mest fleksible og lækreste butiksinventar system.

Igennem tiderne har vi lavet flere inventar og indretningsløsning til dametøjsbutikker, indretning af børneudstyrsbutik og børnetøjsbutik. Dem kan du læse mere om på vores cases.

Hele dette fleksible og økonomisk overskuelige Inventar U-skinne system med huller i pulverlakeret robust lak er i den bedste kvalitet, og vil holde i rigtig mange år.

Når og hvis du påtænker at indrette ny modebutik, er det muligt at de nye butikslokaleinventar kan males i andre farver end de mulige farver du ser på nettet. Det kræver blot et basis opstartsgebyr på kr. 900,00 + moms, så er der et utal af mulige RAL farver

Vægskinner er brugt i rigtig mange forretninger, og det er derfor en løsning, som kunderne forstår og kan genkende.

Vægskinner i solid og med høj slidstyrke i pulver lakeret overflade
Vores vægskinner til hylder er alle pulverlakeret, hvilket giver en stærk overflade, der nemt holder til daglig brug. Samtidig gør det rengøringen nem og overskuelig. Kort sagt, vi sørger for topkvalitet, som kan holde til daglig brug i din butik.

Godt basis inventar til mange formå. Det kunne være indretning til tøjbutik, børnetøjsbutik indretning og garderobe indretning. I denne vægskinne reol kategori får du rigtig meget inventar for pengene.

Vægskinner til hylder og opsætning direkte på væg i god kvalitet, er en af vores billigste inventar løsninger. Vægskinner kan nemlig, til dette inventarsystem, sættes op på næsten alle typer vægge – alt lige fra beton og mursten - til træ og gips. 

Vi anbefaler altid til dette butiksskinne system, at du enten rådgiver dig med din egen tømrer eller søger råd hos vore freelance montør. Vi har freelance montører i hele Danmark. Forhør dig endelig om pris på butiksopbygningen. 

Til vores vægskinne løsning har vi rigtig meget tilbehør til ophæng, men også forskellige butikhylder og spydskinner. Se mere under vægskinne til hylder tilbehør.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 40

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Sort væginventar til butik 295 cm | Produktnummer: NS-04-10-B
  284,00 kr 355,00 kr
 2. Bundpodie til butiksreol med skuffe | Produktnummer: NS-32-35
  1.990,40 kr 2.488,00 kr
  • Kolli af 2
 3. Afstandsstykke 60 cm for glashylder Produktnummer: NS-04-50-W
  130,00 kr 162,50 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 40

Side
pr. side
Faldende orden