Hyldebærer - rillepanel

Hyldebærer - Rillepanel

Søger du inventar tilbehør til din butik, finder du her hyldeknægte, hyldeophæng og hyldebærer til rillepanel. Hyldebærer i metal og aluminium til træhylde og glashylde til dit slatwall inventar. Alt på lager til hurtig levering.

Her ser du et sortiment til enhver smag.

Hyldeknægte, hyldeophæng, konsoller og hyldebærer til rillepanel. Stort udvalg til billige priser. Alt til levering dagligt fra vort eget lager i Horsens. Prisgaranti - naturligvis Her ser du et sortiment til enhver smag.


Den lille enkle og lette panelbærer, varenr. NS-05-90 er rigtig fin. Passer kun til 0,8 cm tykke glashylder op til dybde 30 cm. Det giver et let og elegant udtryk.
Shelfsbracket i aluminium er fremstillet i ekstruderet aluminium. Indeni glashyldebæreren ligger en gummi membran, der sikrer at glaspladen til din indretning af butik bliver på plads.

Øvrige hyldeknægte findes i 4 farver. Krom, hvid, aluminiumsgrå og sort.

Hyldeholder til sporpanel og vægplade passer til både vore butikshylder i træ og i glas.

Holderen til panelvæggen for hylder til butik, kan købes i både lige hyldeknægt og som skrå hyldebærer.

Hyldekonsol kan købes i længde 21 cm. Hertil passer træhylde og glashylde op til dybde 30 cm.
Til 35 og 40 cm butikshylde anbefaler vi at du benytter hyldeholderen i længde 30 cm.

Når du køber vore konsol til rillepanelvæg, hvortil du ønsker glashylde medfølger 2 stk. gummidupper. De sikrer at dine butikshylder i glas sikrer sikkert på hyldeknægten.

Hyldebærer er vigtige, ellers kan hylden ikke sidde på vores paneler
Det er lige meget om du har valgt en hylde til butik i træ eller glas. Alle skal bruge hyldebærer - også kaldet hyldeknægte - for at kunne passe på en panelvæg. Så man kan sige, at en hylde ikke fungerer uden en hyldebære af rette støbning.

Vi giver selvfølgelig et godt tilbud, på løsninger, der indebærer et stort antal. Kontakt PRIP Inventar på telefon +45 8110 2030.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden