Billede

LADY & VAGABONDEN

Lady og Vagabonden havde brug for en helt ny butiksindretning.

Fra Lady og Vagabonden fortæller ejeren:

”Jeg havde besluttet at åbne en butik med tilbehør og foder til hund, kat, fugl og gnaver. Da finansieringen langt om længe var på plads, var der ikke længe til åbningsdagen. Og da jeg tidligere selv har været i inventarbranchen, var jeg godt klar over at leveringstiden kunne komme til at betyde en udskudt åbning.

Jeg søgte på nettet efter egnet inventar – de fleste hjemmesider, hvor jeg synes inventaret kunne passe til lokalerne, var næsten umulige at finde hoved og hale i. Så faldt jeg pludselig over prip-inventar.dk.

Det var ikke kun en indbydende hjemmeside, men også til at finde ud af med tilbehør osv. For mig var den rigtig overskuelig og fint oplysende, ikke mindst med måltegninger osv. Da det ydermere viste sig, at leveringen var fra lager indenfor nogle få dage, så var jeg ikke i tvivl om, at PRIP Inventar skulle være min leverandør. Og hjælpen er jo aldrig længere væk end telefonen :-).

Siden har det også vist sig, at der er ubegrænset returneringsret, hvilket for mit vedkommende er rigtigt dejligt (da det jo godt kan være lidt vanskeligt at indrette nogle tomme lokaler). Så alt i alt en fantastisk god oplevelse. Mange af mine kunder siger også, hvor er det dog en flot butik!"


Vi hos PRIP Inventar er super glade for, at vi har kunne yde denne service for Lady og Vagabonden og at vores samarbejde har kunne lykkes så godt, at butikken blev åbnet til tiden.

Så er du blevet nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig videre i at optimere indretningen af din butik, så kontakt Michael Prip direkte på mail michael@prip-inventar.dk

For at du kan fornemme hvad der er anvendt af inventar til denne butik, så får du en oversigt her:
Rillepaneler til væg i hvid med aluminiumsskinner
Rillepanel stander med hjul også med aluminiumsskinner
Spyd og kroge finder du under panelophæng i metal og der har vi mange mange flere tilbehørsmuligheder
Hvide træhylder for panel
Hyldebærere for panel til træhylder

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede