Billede

KIDIKID

Vi er glade for at ejeren af KIDIKID og hans kone valgte PRIP Inventar som leverandør på butiksinventar og butiksbelysning.

Ved hjælp af en grundplan fra KIDIKID, fik de hjælp til en optimal indretning af butikken, under deres besøg her hos PRIP Inventar, hvor fik en god snak om PRIP Inventars sortimentet.

Butiksindretningen skulle både tilgodese butikkens produktsortimentet, kundeflow samt den fleksibilitet der skal være i løbende udskiftning af kollektioner og visuel udtryk. Valget blev det superfleksible vægskinnesystem, med tøjophæng i forskellige varianter.

Butiksdisken er ligeledes opbygget ved hjælp af vores meget fleksible modul disksystem. Og dertil også oplægsborde og panelreoler med hjul til placering på gulvet. Alt sammen en meget fleksibel og økonomisk venlig butiksløsning.

Parret har i forvejen en restaurant i Storcenter Nord, og har sideløbende tidligere drevet børnetøjsbutikken som webshop. Men nu valgte de så at åbne en fysisk butik i centret, som de i forvejen har rigtig god kendskab til.

Har du lyst til at få samme rådgivning omkring butiksindretning som KIDIKID, så ring til os på +45 8110 2030 eller skriv en mail direkte til michael@prip-inventar.dk.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede