Vægskinne system - Fashion


Vægskinner til butiksindretning er en alsidig løsning

Vores alsidige butikssystem til tøjbutikker giver gode muligheder, som præsenterer dine varer flot og overskueligt.
Er perfekt til indretning af modebutik, brugskunst eller som garderobe inventar og inventar til arkivrum.

Som du kan læse kan vægskinner bruges til et utal af formål. Lad endelig kreativiteten flyde, og find på andre brugsmuligheder til skinnesystemet.
Er du i tvivl omkring hvordan du kan sammensætte tøjinventar systemerne, kontakt da endelig PRIP Inventar på +45 8110 2030.

Med 3 mulige farver på metalskinnerne, og en masse tilbehør, såsom træhylder, glashylder til butik, ophæng til tøj, U-bøjler, sidehæng, skråhæng, fronthæng i metal til tøj og beklædning, samt varespyd til ophængsskinne for mindre varer, får du nok Danmarks billigste, mest fleksible og lækreste butiksinventar system.

Igennem tiderne har vi lavet flere inventarløsninger til dametøjsbutikker, indretning af børneudstyrsbutikker og børnetøjsbutikker. Dem kan du læse mere om på vores cases.

Hele inventarsystemet er pulverlakeret i den bedste kvalitet, og vil holde i rigtig mange år.

Når og hvis du påtænker at indrette ny modebutik, er det muligt at inventaret kan males i andre farver end de mulige farver du ser på nettet. Det kræver blot et basis opstartsgebyr på kr. 900,00 + moms, så er der et utal af mulige RAL farver

Vægskinner er brugt i rigtig mange forretninger, og det er derfor en løsning, som kunderne forstår og kan genkende.

Vægskinner i pulverlakering
For at holde vægreoler og hylder på plads, skal der bruges vægskinner. Vores vægskinner til hylder er alle pulverlakeret hvilket giver en stærk overflade, der nemt holder til daglig brug. Samtidig gør det rengøringen nem og overskuelig. Kort sagt, vi sørger for topkvalitet, som kan holde.

God basis inventar til mange formål f.eks. tøjbutikker, børnetøjsbutik indretning og garderobe indretning. I denne vægskinne reol kategori får du rigtig meget inventar for pengene.

Vægskinner til hylder og opsætning direkte på væg i god kvalitet, er en af vores billigste inventar løsninger. Vægskinner kan nemlig, til dette inventarsystem, sættes op på næsten alle typer vægge – alt lige fra beton og mursten - til træ og gips.

Til vores vægskinne løsning har vi rigtig meget tilbehør til ophæng, men også forskellige butikhylder og spydskinner. Se mere under vægskinne til hylder tilbehør.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 42

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 42

Side
pr. side
Faldende orden