Vægskinne system - Fashion


Vægskinner til butiksindretning er en alsidig løsning

Vores alsidige system giver din butik muligheder, som fremstiller dine varer flot og overskueligt. Til indretning af butik, eller som garderobe indmad og arkivrum. Vægskinner kan bruges til et utal af formål. 3 farver, og en masse tilbehør, såsom hylder, ophængssystemer og bagplader med huller.

Hele systemet er pulverlakeret i den bedste kvalitet, og vil holde i rigtig mange år, når det først er sat op.

Vægskinner er brugt i rigtig mange forretninger, og det er derfor en løsning, som kunderne forstår og kan genkende.

Vægskinner i pulverlakering
For at holde vægreoler og hylder på plads, skal der bruges vægskinner. Vores vægskinner til hylder er alle pulverlakeret hvilket giver en stærk overflade, der nemt holder til daglig brug. Samtidig gør det rengøringen nem og overskuelig. Kort sagt, vi sørger for topkvalitet, som kan holder.

God basis inventar til mange formål. Tøjbutikker, børnetøjsbutik indretning, garderobe indretning. I denne vægskinne reol kategori får du rigtig meget inventar for pengene.

Vægskinner til hylder og opsætning direkte på væg i god kvalitet, er en af vores billigste inventar løsninger. Vægskinner kan nemlig, til dette inventarsystem, sættes op på næsten alle typer vægge – alt lige fra beton og mursten - til træ og gips.

Til vores vægskinne løsning har vi rigtig meget tilbehør til ophæng, men også forskellige butikhylder og spydskinner. Se mere under vægskinne til hylder tilbehør.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 43

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 43

Side
pr. side
Faldende orden