Reol med panel


Butiksreol - gondol med rillepanelplader som bagvæg

Butikspaneler der er sat op på gondolsøjler og inventarsøjler er en praktisk løsning, når du ikke ønsker at skrue dit butiksinventar direkte op på væggen.
Inventarløsningen bruges i et hav af brancher og er vel (vel -> find et stærkere ord) den mest brugte butiksinventar løsning indenfor nonfood regi.

Sporpanel pladerne er produceret i hård certificeret MDF træ. Vægplader med riller er også perfekte til indretning af dit showroom og til brug som messeinventar. Inv
entar reolerne med rilleplader fås i 2 højder: 200 cm og 240 cm, samt i 2 bredder: 90 cm og 120 cm, hvilket i de fleste tilfælde dækker behovet for optimal udnyttelse af butiksarealet.

Hvid er den mest foretrukne farve blandt de danske detailbutikker. Vi anbefaler at du måske supplerer med en sort panel bag disken eller andre steder i butikken, for at skabe lidt stemning og butiksoplevelsen vil blive lidt større.

Sort butiksreol fremhæver især produkter med chrom overflade eller rustfri produkter. Glas til denne sorte indretning er også meget brugt.

Farven på inventaret afhænger derfor rigtig meget af dit produkt sortiment, hvilket butiksdesign du kunne tænke sig og hvilket udtryk dine produkter her.
Har du brug for sparring indenfor hvilke typer inventarløsning du skal bruge til dit varespejl, kontakt os endelig. Måske vi kan hjælpe dig med træpaneler til din butik.

I dag har vi grossistkunder, der sælger mærkevarer rundt omkring i Europa, hvor vi leverer reolerne direkte til butikkerne for vore kunder. Det kan være inventar til skobutikker, butiksinventar til butikker som forhandler arbejdstøj. Grossister der leverer butiksreoler til dyreartikler til dyrebutikker og landbrugsbutikker.

Så i stedet for at vore kunder bygger store inventarlagre op, leverer vi til butikkerne Just in Time. En effektiv og en økonomisk fordelagtig inventarløsning for vore mærkevarekunder.

Uden af prale, tillader vi at reklamere for Danmarks største tilbehørs sortiment til rillepanelpladerne.
Denne løsning er billig i forhold til andre typer messeindretninger, og du har med denne butiksinventar og messeinventar løsning en rigtig stor fleksibilitet i din vare præsentation.

Kontakt endelig vores support eller kundeservice, såfremt du har brug for hjælp. Du træffer os på +45 8110 2030 eller mail info@prip-inventar.dk

Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden